DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

A luat naștere în urmă cu 6 ani, practic când am creat și am imprimat o colindă alături de regretatul maestru Dumitru Fărcaș

Bine te-am găsit, dragă Vlăduța! Deja e tradiție să umpli Sala Teatrului Național din Cluj Napoca în fiecare an, în preajma Crăciunului. Spune-ne ce sentimente îți dă această realizare.

Vă salut cu mare drag pe toți! Da, vorbim despre cea mai mare realizare a mea din fiecare an, din ultimii 5 ani încoace. Ce pot să spun, în general când văd că publicul mă îndrăgește îmi umple inima de bucurie, așa se întâmplă și când văd că oamenii abia așteaptă să pun biletele în vânzare la acest concert și în mai puțin de 24 de ore este sold out. O mare bucurie și realizare pentru mine!

Cât timp te pregătești cu formația și echipa ta pentru acest frumos eveniment?

Mă pregătesc încă din primele luni ale anului de concert, atunci fixez data și rezerv locația. Pregătirile concertului privind invitații și repertoriul încep cam din septembrie.

Deja te gândești la ediția din 2020?

Absolut mă gândesc deja la cum voi realiza acest concert în 2020 😊, un mic secret… va fi în mai multe locații!

De ce este acest eveniment atât de important pentru tine și cum a luat naștere acest concept?

A luat naștere în urmă cu 6 ani, practic când am creat și am imprimat o colindă alături de regretatul maestru Dumitru Fărcaș. A fost cel mai mare vis al meu și tocmai de aceea este și va fi cel mai important proiect al meu!

Colinzi atâția oameni cu doar câteva zile înainte de Crăciun la Cluj, dar mergi la colindat și la rude în ziua de Crăciun?

Da, merg la rude și la câțiva prieteni foarte apropiați din orașul unde m-am născut!

Care ai spune că este colinda ta preferată pe care o asculți tot timpul?

Nu ascult vreo colindă tot timpul, toate îmi plac, de aia am și ales să îmi fac propriul concert în preajma sărbătorilor de iarnă! Bineînțeles, răspunsul deja îl aveți mai sus, colinda mea preferata este “Vin Acasă De Crăciun” este firesc 😀, nu?

Ce mesaj le transmiți celor ce te îndrăgesc?

Vă doresc să aveți familia și prietenii buni și adevărați aproape, sănătate și multă fericire! Iar eu, Vlăduța Lupău, promit să vă pregătesc multe lucruri frumoase și în anul 2020 așa cum am făcut-o în acest an! Îmi rămâne să vă mulțumesc din inimă că mi-ați ascultat muzica și că ați petrecut peste tot în țară și în lume. Vă iubesc! Sărbători fericite!

-