DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am vrut să le transmit ascultătorilor ceea ce simt eu legat de această Sfântă Sărbătoare în care toate drumurile duc acasă

Bine te-am găsit, dragă Mihaela! Astăzi vom vorbi despre ultima ta piesă, colinda Am venit să colindăm. Este aceasta prima ta colindă sau ai mai lansat și altele în trecut?

Bine v-am găsit! ”Am plecat să colindăm” este într-adevăr prima mea colindă, însă sper ca această să fie primită cu mult drag în inimile ascultătorilor și să se audă în fiecare casă.

A fost compusă din suflet și adresată tuturor, de la cei mici care își pregătesc treistuțele de colindat, până la cei care stau acasă și așteaptă colindătorii.

Ce te-a determinat să vrei să lansezi o colindă?

Mi-am dorit încă de multă vreme să lansez o colindă, iar cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit chiar acum în prag de sărbătoare acest lucru! Am vrut să le transmit ascultătorilor ceea ce simt eu legat de această Sfântă Sărbătoare în care toate drumurile duc acasă, de aceea am și ales să o intitulez “Am venit să colindăm” în mod simbolic pentru toți cei care se întorc din depărtări pentru a-și colindă părinții, rudele, prietenii lăsăți acasă!

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările au avut loc împreună cu formația mea la Cavnic, unul dintre drumurile care duc către Baia Mare, într-un cadru de poveste, iar răspunzător de acest frumos videoclip este Bogdan Sabău (Events Studio Production).

Ce înseamnă colindele pentru tine?

În fiecare an aștept cu drag această perioadă. Colindele înseamnă pentru mine povestea fiecărei persoane în parte și modul în care acesta simte naștere Domnului nostru Iisus Hristos.

Iubesc să ascult colinde, îmi umplu sufletul de liniște și observ că nu numai mie, ci tuturor pentru că fiecare om încearcă într-un fel sau altul să fie mai bun, mai iertător.

Vin Sărbătorile! Mergi la colindat?

Bineînțeles că voi merge, însă din păcate nu așa cum o făceam când eram mică, din casă în casă până în zorii zilei, dar voi încearca așa ca în fiecare an să nu las uitată această tradiție.

Un mesaj pentru cititori!

Tuturor cititorilor și nu numai le urez Sărbători binecuvântate, liniște sufletească și fie că Noul An să va aducă sănătate, împliniri și belșug în toate!

-