DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Ne-am hotărât să lansăm această colindă pentru a putea transmite mult mai bine ceea ce simțim noi în preajma sărbătorilor de iarnă și să ajungem cât mai aproape de sufletele oamenilor care ne îndrăgesc

Bine te-am găsit, dragă Daiana! Se apropie sărbătorile cu pași repezi, așa că ne-ai adus în dar o frumoasă colindă, Ciucur verde de mătase. Spune-ne cum de te-ai descis să lansezi o colindă.

Bine te-am găsit și eu, Ioana! Da, se apropie sărbătorile cu pași foarte repezi, aș spune. După cum ai văzut, ne-am hotărât, eu, împreună cu prietenul meu Ciprian, să lansăm această colindă pentru a putea transmite mult mai bine ceea ce simțim noi în preajma sărbătorilor de iarnă și să ajungem cât mai aproape de sufletele oamenilor care ne îndrăgesc și nu numai, pentru că asta înseamnă o colindă de fapt.

Versurile sunt din popor sau au fost compuse de cineva?

Versuri sunt din popor, este o colindă pe care cu siguranță ați mai auzit-o, iar noi am încercat să o transmitem în felul nostru.

Unde au avut loc fimările videoclipului?

Am filmat clipul la Muntele Mic, cu ajutorul videografului Ianas Bortun, iar montajul a fost făcut de către prietenul nostru, Emil.

Obișnuiești să asculți colinde în preajma Crăciunului?

De când s-a prins postul, ascultăm în mare parte numai colinde. De fiecare dată ne apropiem mult mai repede cu sufletul și gândul de sărbătoarea Nașterii Domnului.

Cum vei petrece sărbătorile anul acesta?

Ajunul Crăciunul îl vom petrece în famile, iar în 25 decembrie, seara, dubașii din Hunedoara Timisana organizează bal, unde vom cânta.

Un gând pentru cititori!

Vă dorim sărbători luminate, fie ca Nașterea Domnului să aducă în sufletul fiecăruia bunătate, iubire și liniște! Și să nu uităm ceva: să fim mai buni, tot timpul, nu doar de sărbători!

-