DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Anul acesta, pe lângă colinda folclorică, ne-am gândit să facem și altceva, așa a prins formă “Surpriză de Crăciun”!

Salutare, Răzvan! Colindătorii Corvinilor au revenit cu un nou cântec Surpriză de Crăciun. Spune-ne de unde v-a venit ideea pentru această piesă.

Salutare, dragilor! Colindătorii Corvinilor își doresc să aducă în fața publicului tot ce au ei mai bun, iar anul acesta, pe lângă colinda folclorică, ne-am gândit să facem și altceva, așa a prins formă “Surpriză de Crăciun”, linia melodică este compusă de colega noastră, Aida Busuioc, iar anul acesta textele ni le-a făcut Andrei Branasi. Suntem foarte mândri de acest proiect și sperăm să fie pe placul publicului.

Unde au avut loc filmările?

Filmările au avut loc acasă, fiecare dintre noi suntem din zona Hunedoarei, așa că am ales să filmăm în Deva și în Hunedoara.

Aveți și alte proiecte plănuite pentru viitor?

Proiecte viitoare sunt foarte multe, intenționăm să fim foarte activi, ba chiar ne gândim și la un album, dar mai multe detalii veți afla urmărindu-ne. Cum am mai spus, suntem plini de idei, iar colegul nostru, Marcel Florea, bineînțeles că este și el considerat un Colindător al Corvinilor, el ne filmează în fiecare an și ne suportă de fiecare dată, credeți-mă nu suntem ușor de suportat 😂, el dă viață ideilor noastre și îi mulțumim din suflet, chiar dacă îl mai supărăm, noi cu toți îl iubim și îl apreciem din suflet.

Nu în ultimul rând, îi mulțumim lui Radu Poenar -RS_Studio pentru efortul deosebit pe care l-a făcut pentru a termina cât mai repede colinda noastră.

Un gând pentru cititori!

Pentru cititorii “Gazeta Muzicanților“ ce pot să le spun decât Sărbători fericite și pline de iubire, să fie mai buni și mai iertători, darurile sufletești chiar dacă nu ne dăm seama, sunt cele mai de preț.

-