DISTRIBUIȚI

Cred că motivul pentru care acest cântec este atât de iubit și ascultat se datorează realității transpuse în versuri și datorită liniei melodice, amândouă reușind să se îmbine atât de bine

Bine te-am găsit, draga noastră Aura Stoican! Astăzi vom vorbi despre cea mai îndrăgită piesă a ta, Iubesc tot ce am acuma. Spune-ne cum a luat naștere piesa.

Bine v-am găsit! Acest cântec s-a născut în gândurile mele, eu scriind textul, inspirându-mă din trăirile proprii și din tot ceea ce am văzut în jurul meu, iar linia melodică a fost compusă de Virgil Chiritoiu.

Piesa a adunat peste 1 milion 200 de mii de vizualizări pe YouTube și continuă să fie ascultată și îndrăgită. Care crezi că e motivul pentru acest succes uriaș?

Cred că motivul pentru care acest cântec este atât de iubit și ascultat se datorează realității transpuse în versuri și datorită liniei melodice, amândouă reușind să se îmbine atât de bine, și pentru că fiecare dintre noi a trăit și lucruri frumoase și mai grele, toate acestea regăsind-u-se în acest cântec.

Cui dedici piesa?

Această piesă nu a luat naștere cu gândul să o dedic cuiva anume, a fost pentru mine și pentru sufletul meu și se pare că acum este pentru sufletul a peste 1 milion de oameni care se regăsesc în ea.

Vin sărbătorile! Mergi la colindat?

Așa este, vin Sărbătorile, iar eu ca în fiecare an petrec Crăciunul acasă în Mehedinți, în satul în care am copilărit și merg în colindeți (pitarai) în seara de Ajun.

Afându-ne la sfârșit de an, cum ai rezuma acest an 2019 în câteva cuvinte?

Acest an a fost un an foarte frumos, foarte plin, cu foarte multă muncă, dar atunci când cânți pentru oameni și le citești bucuria pe chip, oboseala și celelalte greutăți de care avem parte ori se uită ori par mai ușoare și le trecem cu mai multă speranță.

Ce planuri ai pentru noul an?

Pentru noul an nu am un plan bine pus la punct, pentru că mie îmi place să mă bucur și de ceea ce viața îmi aduce în cale și să acționez în consecință. Dar un lucru este sigur – Mereu creez cântece noi, lucrez în studio și pregătesc material nou pentru cei care îmi urmăresc activitatea și îmi iubesc cântecele.

Un gând pentru cititori!

Le mulțumesc tuturor pentru susținere, pentru că fiecare ascultător este un susținător, fiecare îmi împlinește sufletul și mă ajută să merg mai departe cu optimism și încredere în mine și în ceea ce fac.

Sărbători minunate și binecuvântate tuturor și să nu uite să fie buni. Nu doar acum, ci în fiecare zi pentru că a fi bun și a ne purta că atare înseamnă de fapt viața și averea pe care o strângem în suflet! Vă mulțumesc că mi-ați trecut pragul și ați dorit să stăm de vorbă în prag de Sărbători!

-