DISTRIBUIȚI

Am pus în versuri gândurile, sentimentele și trăirile mele, întâmplări din viața mea, fiindcă fiecare dintre noi suntem diferiți și unici așa și “doru’ meu nu-i ca oricare”

Bine te-am găsit, draga noastră Anamaria! Astăzi vom vorbi despre o piesă tare dragă ție, Doru’ meu nu-i ca oricare. Spune-ne cum a luat naștere această piesă.

Bine v-am găsit! Piesa “Doru’ meu nu-i ca oricare” este piesa care dă și titlul celui de-al doilea album al meu. Mi-am dorit ca acest material să fie puțin altfel (dacă pot să zic așa). Dacă în primul album am vrut să fac cunoscută viața satului meu, Vaideeni, viața ciobanilor, obiceiurile și tradițiile locului, în cel de-al doilea album mi-am dorit să le arăt oamenilor cum este artistul și omul Anamaria Iorga. Am pus în versuri gândurile, sentimentele și trăirile mele, întâmplări din viața mea, fiindcă fiecare dintre noi suntem diferiți și unici așa și “doru’ meu nu-i ca oricare”.

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Ca să reușesc să pun această trăire în versuri am colaborat cu poeta Jeni Voina de la Sebeș, iar cel care m-a ajutat să îi dau glas este Gyuri Biraesc, de la GYURISTUDIO – Cugir, Alba.

Unde au avut loc filmările?

Videoclipul a fost filmat la Vâlcea, în locurile natale de prietenul meu Aurel Colceag și bineînțeles produsă de Ijac Music.

Un gând pentru cititori!

Tuturor acestor oameni, cu care am colaborat și care m-au ajutat în realizarea acestui material vreau să le mulțumesc din toată inima. Și pentru că suntem în prag de sărbători, tuturor cititorilor dumneavoastră și fiecărui român vreau să le doresc “Sărbători luminate! Crăciun fericit alături de cei dragi, cu lumină în suflet și pace în case. Noul An să ne găsească sănătoși, mai buni unii cu alții și să ne aducă multe împliniri sufletești și multe realizări! La mulți Ani!

-