DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Andrei-Cosmin are 2 ani și 5 luni, este din Deva și a fost diagnosticat cu leucemie, care a recidivat pentru a treia oară.

Ieri în data de 13 decembrie 2019, în urma controalelor și a puncției, am aflat cea mai îngrozitoare veste care există pe pământ: boala lui Andrei a recidivat a doua oară, (a treia oară, cu tot cu debut). De marți, vom reîncepe iar cu tratament și vor urma zile și luni de coșmar! Vă rog din suflet să ne ajutați fiecare cu ce puteți! Vrem să plecam în Italia la tratament, dar costa enorm de mult! Împreună știu că vom reuși si voi ajunge acolo pentru tratament, ca să-i dau lui Andrei o șansă la viață. Din 2016 ne luptăm cu această boală. Cu inima frântă, vă rugăm, ajutați-ne!”, a declarat mama băiatului pentru replicahd.ro

Andrei a fost internat în primăvara anului 2016 la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” şi a început tratamentul cu citostatice. Cu toate că tratamentul a fost mai mult decât dureros pentru copil, acesta a reușit să se lupte cu boala care a intrat în remisie, iar copilul părea vindecat.

Însă, în octombrie 2018 boala a recidivat. Acum ne aflăm la a treia revenire a bolii, iar mama băiețelului strigă după ajutor, se zbate pentru viața fiului ei.

Dacă doriți să fiți unul dintre spiridușii lui Andrei puteți dona orice sumă în conturile deschise pe numele mamei sale, Hertz Bianca Cristina:

RO28BTRLRONCRT0PC7053701 – Banca Transilvania

RO84INGB0000999908412791 – ING

Pagina de Facebook unde puteți găsi mai multe informații despre Andrei:

https://www.facebook.com/Ajutati-l-pe-Andrei-sa-se-faca-bine-468540906678683/

-