DISTRIBUIȚI

Slătioara este colțul de Rai unde am crescut și am copilărit frumos, autentic, aici am adunat cele mai de preț amintiri

Bine te-am găsit, dragă Iulia! Tocmai ce ai lansat cadoul perfect pentru toți ascultătorii tăi, o nouă piesă! Spune-ne cum a luat naștere cântecul Ce frumoasă-i Slătioara.

Bună ziua! Vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit prilejul de a vă împărtăși câteva bucurii ale sufletului meu din acest moment.

Cântecul “Ce frumoasa-i Slătioara” a luat naștere cu mai mult timp în urmă. Atât melodia cât și textul au fost compuse de Grigore Gherman, însă înainte de a-i da o formă finală, piesa a trecut prin filtrul sufletului meu. Orchestrația le aparține fraților Cezar si Anatol Cazanoi.

Am ales să cânt despre satul meu natal, Slătioara, deoarece aici e locul pe care eu îl numesc “acasă”. Slătioara este colțul de Rai unde am crescut și am copilărit frumos, autentic, aici am adunat cele mai de preț amintiri. Am simțit că este momentul să cânt dragostea ce mă leagă de acest loc binecuvântat.

Unde au avut loc filmările pentru videoclip?

Videoclipul piesei a fost filmat la Muzeul satului Vâlcean, cu ajutorul domnului Aurel Colceag și al echipei dumnealui. La filmări au luat parte și dansatorii Ansamblului Profesionist “Doina Gorjului”. Țin să le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect muzical și nu în ultimul rând parinților și soțului meu care întotdeauna au fost alaturi de mine, oferindu-mi sprijinul și iubirea lor necondiționate.

Cui dedici noua piesă?

Noua piesă “Ce frumoasă-i Slătioara” o dedic tururor oltenilor mei dragi, dar și tuturor românilor de pretutindeni care mă îndrăgesc.

Ce planuri ai pentru acest sfârșit de an și cum plănuiești să petreci sărbătorile de iarnă?

Surprizele încă nu s-au terminat. Până la sfârșitul acestui an, vă voi aduce în atenție un nou proiect muzical. Se apropie Craciunul și vă mărturisesc faptul că eu iubesc această sărbătoare, așa încât o să petrec alături de familia mea, de soțul meu, de copilul nostru, dar și alături de toți cei dragi nouă. Ce poate fi mai frumos?!

Un gând pentru cititori!

Vă transmit toate gândurile mele bune, sărbători calde și pline de zâmbete alături de toți cei dragi! Rămâneți în continuare alături de mine! Toate cele bune, Iulia Geanovu!

-