DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Laura Erhan și Bucovina Express ne colindă cu drag cele mai îndrăgite cântece de Crăciun!

Laura Erhan este una dintre cele mai prolifice interprete de la noi și acum, în preajma Crăciunului, ne aduce un colaj cu cele mai frumoase cântece dedicate acestei sărbători mult iubite.

Despre noul proiect, cât și despre planurile pentru viitorul apropiat, Laura ne-a vorbit cu mult drag în rândurile de mai jos:

Pentru că ne aflăm în cea mai frumoasă perioadă a anului, Crăciunul, îmi doresc ca prin muzică să unim inimi și să bucurăm urechile ascultătorilor. Am schimbat puțin stilul și am ales, ca împreună cu formația mea, Bucovina Express, să facem un colaj cu unele dintre cele mai iubite melodii de Crăciun. Cu siguranță le-am auzit în filme, poate chiar le-am fredonat fără să ne dam seama. Am creat cu cadru de familie și am filmat un colaj, live, care sperăm să fie pe placul celor care ne urmăresc și ne iubesc.

Surprizele nu se opresc aici. Promitem ca în scurt timp să revenim cu un material nou, în noua noastra formulă. Sperăm să fie placută surpriza ce am pregătit-o pentru voi.

Urmează o perioadă încărcată cu evenimente, dar nu uităm niciodată să ne odihnim pentru un moment și să ascultăm o muzică bună, așa cum vă invit și pe dumneavoastră să o faceți.

https://www.facebook.com/erhanlaura/

https://www.facebook.com/bucovinaexpress/

https://www.youtube.com/channel/UCa6c9Z4h5vUd4CIBorf6AzA/featured

https://www.instagram.com/iamlaurraerhan/?hl=en

-