DISTRIBUIȚI

Filmările au avut loc la Arieșeni, am tot mers până am dat de zăpadă, am cântat tot drumul de la Deva la Arieșeni, a fost o zi cu adevărat frumoasă

Salutări, Răzvan! Astăzi ne colinzi cu cea mai nouă piesă a ta, colinda Asta-i sara Sfântă, realizată cu grupul Colindărotii Corvinilor. Este aceasta prima voastră colindă sau ați mai lansat și altele în trecut?

Salutări dragilor. Aceasta este a doua colindă pe care o facem și suntem tare mândrii de ea, am muncit foarte mult la ea, am înghețat la filmări, dar am fost mereu cu zâmbetul pe buze.

Colinda se bucură de vocile talentate a multor artiști. Spune-ne cum a luat naștere acest proiect.

Proiectul Colindătorii Corvinilor (nume pe care ni l-a atribuit Radu Poenar și care ni se potrivește ca o mănușă) a luat ființă anul trecut, la fel cum ne strângeam atunci când eram copii și mergeam în cete de colidătorii, la fel ne-am strâns și acum să colindăm și să urăm nașterea Domnului împreună. Au urmat multe discuții și întâlniri, artiștii sunt oameni destul de zurlii ca să zic așa și plini de idei. Chiar dacă eu am luat inițiativa acestui proiect, fiecare coleg a contribuit enorm și fără fiecare dintre ei nu am fi putut reuși, iar pe această cale le mulțumesc și mă simt norocos că am colaborat cu fiecare dintre ei, am învățat de la fiecare câte ceva și mi-am dat sema că județul Hunedoara are oameni excieptionali cu care eu mă mândresc.

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările au avut loc la Arieșeni jud Alba, a fost o întreagă poveste, am tot mers până am dat de zăpadă, am cântat tot drumul de la Deva la Arieșeni, a fost o zi cu adevărat frumoasă.

Ce înseamnă colindele pentru tine?

Nașterea Domnului, colindele asta vestesc, fiecare are o poveste, fiecare are un mesaj, Crăciunul este sfânt și fiecare om simte asta.

Mergi la colindat în fiecare an?

Cred că nu a trecut nici un an în care să nu îi colind pe cei dragi, atât cât ne permite timpul. Este un setiment minunat, și eu la rândul meu aștept colindători.

Ce planuri ai pentru acest sfârșit de an și cum vei petrece sărbătorile?

Îmi doresc să închei cu bine toate proiectele, deși avem foarte mult de lucru cu pregătirea evenimentelor anului ce va urma, încerc să îmi fac timp și pentru cei dragi, am doi nepoței minunați la care ajung foarte rar așa că sărbătorile acestea sper să le pot petrece alături de ei fratele meu și soția lui.

Un mesaj pentru cititori!

Tuturor celor ce ne urmăresc le doresc SĂRBĂTORI FERICITE, ține doar de voi să fiți fericiți așa că faceți această alegere și bucurați-vă de fiecare moment, vă pup cu drag și stați cu ochii pe Gazeta Muzicantilor!

-