DISTRIBUIȚI

Olguța Berbec a atins cifra de 12 milioane de vizualizări cu piesa Măriuță, Măriuță!

Muzica populară românească are o sumedenie de artiști talentați și pline de dragoste pentru public și cântec și câțiva care respiră prin muzică și se hrănesc cu aplauzele spectatorilor. Printre aceștia se numără și Olguța Berbec, care de ceva ani ne umple casele cu folclor autentic și ne aduce numai cântece unul și unul.

Măriuță, Măriuță este un cântec mai mult decât iubit de către toți ce o îndrăgesc pe artistă, dovadă o fac numărul uriaș de vizualizări, 12 milioane ca să fim mai exacți, cât și sutele de comentarii pline de admirație de dragoste!

esti dar de la dumnezeu pe acest pamant si pentru asta ii multumesc lui dumnezeu!

La Vanju Mare, Mehedinti, de festivalul Viei si Vinului au fost invitati foarte multi interpreti cu nume mari in folclorul romanesc….DAR, ce vreau sa zic, este ca, atunci cand a intrat pe scena Olguta Berbec si a inceput sa cante, mi s-a facut parul “maciuca” pe mana, o voce atat de frumoasa si talentata. Se vedea ca ea nu se “chinuie” sa cante, se vedea placerea din glasul ei, a minunat lumea de la acel festival cu acest glas exceptional!!! FELICITARI!

Realitatea in folclor ! Super muzica si versuri ! Frumoasa interpreta!

Olguta tu canta, noi te vom asculta, aplauda si te vom binecuvânta pt tot ce faci te pup

Cântecul Măriuță, Măriuță face parte de pa albumul lansat în anul 2015 – Iubește inimă și iartă, acompaniat de Orchestra Națională Lăutarii condusă de maestrul Nicolae Botgros.

-