DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Prima colindă, cea cântată de mine “Bună-i sara lui Crăciunul” este una dintre cele dragi mie, fiind o colindă din satul unde am crescut

Bine te-am regăsit, dragă Cristina! Astăzi vom vorbi despre un proiect tare drag ție și formației DRAGAS, un colaj de colinde de Crăciun. Spune-ne ce cântece ați ales să includeți în colaj.

Bine v-am regăsit dragilor! Anul acesta eu și colegii mei ne-am gândit să aducem în dar ascultătorilor noștri un colaj de colinde live. Colindele sunt tradiționale, cunoscute în zona noastră.

Colinde: Leagă nană câinele

Fă nană lumină-n casă

Bună-i sara lui Crăciunu

La toată casa-i lumină

Măruț Mărgăritar

O ce veste minunată

Care colindă își este cel mai aproape de suflet și pe care o asculți mereu?

Prima colindă, cea cântată de mine “Bună-i sara lui Crăciunul” este una dintre cele dragi mie, e colindă din satul unde am crescut, îmi aduce aminte de copilărie și de casa părintească.

Ce planuri aveți pentru acest sfârșit de an?

Se apropie cu pași repezi sfârșitul de an, avem tot felul de activități de Crăciun și mă bucur cât pot de acestă perioadă, Crăciunul are magia lui și e bine să luăm câte o pauză de la muncă să ne bucurăm de ceea ce e în jurul nostru!

Cum veți sărbători sărbătorile?

De Sărbători vom fi acasă, dar cântăm și la baluri organizate de dubași, apoi ne pregătim de Revelion!

Un gând pentru cititori!

„Sărbătorile Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, sănătate, iubire, fericire şi prosperitate.”

-