DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Muzica și mândrile își are rădăcinile în viața reală, fiind inspirată de la pătimașii ce trăiesc muzica, îndrăgesc mândrele și de ce nu, dau și bani la muzicanți!

Bine te-am găsit, dragă Gabriela! În dar de Sfântul Nicolae ne-ai adus o nouă piesă tare dragă, Muzica și mândrile. Spune-ne cum a luat naștere și dacă ai avut o persoană din viața reală care a inspirat-o.

Bună ziua, vă salut cu mult drag! Sunt foarte încântată de noua mea melodie Muzica și mândrile despre care vă pot spune că de fapt își are rădăcinile în viața reală, fiind inspirată de la pătimașii ce trăiesc muzica, îndrăgesc mândrele și de ce nu, dau și bani la muzicanți. În această piesă sunt sigură că o să se regăsească mulți iubitori de muzică și de mândre, de ce nu?

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările videoclipului au avut loc în poienița Restaurantului Stejarul de la Bucovat -Timișoara. Un aport foarte mare l-a adus Szofran Media prin persoana lui Gabriel Szofran care s-a ocupat de organizarea și realizarea filmării.

Cui dedici noua piesă?

În urmă colaborării mele cu Florin Ionaș Generalul și Studioul General Music din anul 2015 ca și actualitate rezultă această melodie pe care o dedic din suflet tuturor ascultătorilor mei. Mulțumesc din nou lui Florin Ionaș Generalul și Studioului General Music pentru frumoasa colaborare ce a dus la o mare ascensiune a mea din punct de vedere muzical.

Ne apropiem de sfârșit de an. Cum ai spune că a fost 2019 pentru tine și ce planuri ai, în mare, pentru noul an?

Anul 2019 a fost pentru mine un an cu multe provocări pe toate planurile, un an trăit la intensitate maximă, un an în care pot spune că am evoluat în tot ceea ce mi-am dorit, am muncit și rezultatele nu au întârziat să apără. În concluzie a fost un an foarte bun. Anul 2020 îmi doresc să fie mai bun decât 2019, o să muncesc în continuare cu aceeași dăruire și promit să vin în fața dumneavoastră cu alte noutăți muzicale care să vă bucure sufletul.

Un gând pentru cititori!

Pe această cale doresc tuturor multă sănătate, dragoste și gândurile bune ce le transmiteți către mine să se întoarcă înzecit către voi. Vă doresc Sărbători fericite și La Mulți Ani. Rămân a voastră Gabriela Nistor. ❤

-