DISTRIBUIȚI

Una dintre cele mai ascultate melodii Marcela Fota în mediul online este ”Multe aș avea să-ți spun”, având peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

Când vine vorba de voie bună și de petrecere alături de cei dragi, pe orice român îl duce gândul la muzica populară. Oriunde te-ai afla în lumea asta mare, te simți cu adevărat acasă atunci când asculți muzică populară românească.
Marcela Fota este una dintre cele mai apreciate soliste din zona Olteniei-Craiova, care creează atmosfera dorită la nunta ta! Noul său album muzical din 2019 – ”Multe aș avea să-ți spun”, scoate în evidență momente ale vieții rupte din realitate, pe care interpreta le cântă cu har, atingând sufletul oricărui ascultător.

Frumusețea glasului Marcelei Fota este incontestabilă, având foarte mulți admiratori, care îi recunosc valoarea atât pe plan național, cât și internațional. O nuntă tradițională românească este de neuitat și de reamintit, atunci când muzica populară este interpretată de o solistă care atinge inimile tuturor petrecăreților. Marcela Fota reușește de fiecare dată să binedispună pe oricine și transmite prin versurile cântecelor sale, cu vocea sa caldă și puternică, mesaje profunde apreciate de ascultători.

Dacă vrei ca nunta ta să fie una cu adevărat specială, atunci Marcela Fota este solista perfectă, care va da eleganță și rafinament acestui eveniment important din viața ta!

-