DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Colindele sunt, după părerea mea, cântări îngerești, pline de bucurie și emoție

Bine te-am regăsit, dragă Andrada! Astăzi vom vorbi despre ultimul tău cântec lansat, Colinda mea, deschide cerul. Sunt multe colinde ce au o semnificație puternică pentru ascultători, spune-ne ce a avut aceasta mai aparte de ai ales-o pentru a aduce publicului.

Bine v-am regăsit! Versurile acestei colinde au fost compuse de o persoană extraordinară și cu un suflet frumos, textiera Mariana Coroban, iar linia melodică de un om asemeni ei, și foarte talentat, violonistul și dirijorul Alex Hatfa (Hatfa Music). Am avut încredere în ei încă de la început că va ieși ceva foarte frumos, dorindu-mi ceva aparte, diferit, sensibil și care să sublinieze una dintre adevăratele valori ale Crăciunului, timpul magic petrecut cu familia.

Și iată că ei parcă mi-au citit sufletul și gândurile, iar colinda a ieșit chiar mai frumoasă decât mă așteptam, e adevărat ce se spune: “Dumnezeu lucrează prin oameni”. Sper ca publicul să o simtă ca un pansament pentru dorul de a petrece Sfintele Sărbători alături de cei dragi!

Andrada Oros – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările videoclipului au avut loc în Salonta, Bihor, la Șura lui Cristi, o locație de vis care dezvăluie zestrea poporului românesc de altă dată, un loc plin de cultură și de frumusețea portului și a veșmintelor populare românești, cât și a unor obiecte vechi pline de istorie. Cel care a filmat și a montat acest videoclip este Oros Mihai Sergiu (oMsMedia), cel care face artă din simple filmări și a traspus colinda mea într-un vis cu imagini reale.

Andrada Oros – Gazeta Muzicanților

Povestește-ne puțin și despre cel de-al doilea videoclip lansat, Tot creștinu-n Iisus crede.

A doua surpriză pe care am adus-o în fața publicului este colinda “Tot creștinu-n Iisus crede”, compusă de doamna Rozalia Pașca, o doamnă care îți atinge din prima sufletul. Linia melodică a fost compusă de același maestru, Alex Hatfa (Hatfa Music). Prin această colindă am vrut să le aducem aminte ascultătorilor de adevărata semnificație a Crăciunului, și anume, Nașterea Domnului. O colindă mai religioasă, care sper eu să trezească în sufletul celor care o ascultă, sentimentul de mulțumire și recunoștință că bunul Dumnezeu ni L-a dat pe unicul Lui fiu să se nască pentru mântuirea noastră.

“Tot creștinu-n Iisus crede” a fost filmată la biserica ortodoxă “Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril” din Cihei și pe această cale îi mulțumesc din suflet părintelui Krenek Alexa pentru tot sprijinul!

Andrada Oros – Gazeta Muzicanților

Ce înseamnă colindele pentru tine?

Consider că un artist care ajunge să cânte una sau mai multe colinde, simte o vibrație specială odată cu acestea, lucru care îl determină să asculte colinde, mai ales în Postul Crăciunului, indiferent de locul în care se află.

Colindele sunt, după părerea mea, cântări îngerești, pline de bucurie și emoție.

Povestește-ne puțin despre marea surpriză pentru acest Crăciun.

Surpriza cea mare pentru acest Crăciun este lansarea primului meu album de colinde, un album de suflet pe care mi-l doream de mult timp. Lansarea albumului pe YouTube a avut loc în data de 4 decembrie 2019, iar pe piața de marketing se va lansa abia anul viitor. Dar cei care doresc să îl achiziționeze ca și CD îi rog să mă contacteze.

Andrada Oros – Gazeta Muzicanților
Andrada Oros – Gazeta Muzicanților

Cum ai petrecut 1 Decemebrie anul acesta?

1 decembrie l-am petrecut și anul acesta sărbătorind prin cântec, la spectacole, fiind prezentă la Șuncuiuș și la Valea lui Mihai. A fost foarte frumos și mă bucur că în ciuda tuturor poverilor care stau pe umerii țării noastre, majoritatea oamenilor se mândresc că sunt români!

Andrada Oros – Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Le doresc din tot sufletul tuturor cititorilor un post binecuvântat în continuare, Sărbători pline de pace și iubire, momente magice alături de cei dragi, iar anul nou ce vine să ne găsească mai buni, mai sănătoși și mai iubitori față de aproapele nostru!

-