DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Claudia Ionaș ne umple ochii de lacrimi cu cel mai nou cântec lansat, Scrisoare pentru Moș Crăciun!

Pentru mulți copii, perioada Sărbătorilor de iarnă nu aduce bucurii sau veselie, ci sunt lăsați în așteptarea părinților plecați în străinătate. Bradul nu e la fel de verde dacă nu e împodobit cu tata, iar mâncarea nu are același gust dacă nu e făcută de mama.

Scrisoare pentru Moș Crăciun reprezintă rugămintea sinceră a miilor de copii ai căror părinți sunt peste hotare în căutarea traiului mai bun. Claudia Ionaș a reușit să transmită sentimentele triste ale copilașilor, care vor doar un singur cadou – ca parinții să se întoarcă acasă.

Am stat puțin de vorbă cu Claudia, care ne-a spus în câteva cuvinte ce emoții transmite această nouă piesă.

Acest cântec este o realitate prin care din păcate trec foarte mulți copii în ziua de azi, o realitate în care părinții sunt plecați în străinătate și copiii rămân în țară, rămân cu doruri grele, dorul de părinți, dorul de sărbători alături de familie, dorul de cozonacul făcut de mama, de caldura părintească.

Moș Crăciune, Moș Crăciune, te-aș ruga numai atât / Să-mi aduci părinții acasă și n-o să-ți mai cer nimic

Cântecul a fost compus și produs de Florin Ionaș Generalul, care a reușit să pună pe muzică dorurile copiilor, transmițând durere și emoție.

Tatăl meu mi-a compus acest cântec, iar când am citit textul pur și simplu mi-au dat lacrimile. Am avut foarte multe emoții când am înregistrat acest cântec și în continuare am când îl ascult, gândindu-mă la copiii care se regăsesc în acest cântec de Crăciun. Este un cântec sensibil, emoționant și sunt sigură că mulți oameni vor lăcrima când îl vor asculta.

Fiind la sfârșit de an, am întrebat-o pe Claudia ce planuri are pentru următoarea perioadă.

În acest sfârșit de an mai am de realizat filmări pentru sărbătorile de iarnă, iar zilele de sărbători le voi dedica familiei mele și celor dragi pentru că îmi voi petrece sărbătorile alături de ei. De Revelion voi cânta pentru oameni petrecăreți și dragi care îmi vor fi alături la localul Anastasia Ballroom din Brad.

Noul cântec de Crăciun va fi cu siguranță o piesă de suflet pentru toți ascultătorii, cărora Claudia le transmite un mic mesaj de încheiere:

Le doresc tuturor românilor Sărbători fericite, un An Nou plin de sănătate, bucurie și pace sufletească! Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, m-au susținut și mi-au ascultat cântecele în acest an, iar anul următor o să vină și cu alte melodii frumoase pentru voi! Doamne ajută la toată lumea!

-