DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Începând cu vârsta de 4 ani, indiferent cine mă întreba ce vreau să devin atunci când ajung mare, eu le răspundeam: Cântăreață

Bine te-am găsit, dragă Elena. Acesta fiind primul nostru interviu, spune-ne unde te-ai născut și unde ai copilărit.

Bine v-am găsit și eu. Sunt născută în Salonta, județul Bihor, dar am copilărit într-o comună frumoasă numită Șugag (județul Alba). Părinții mei sunt de fapt de loc din comuna Șugag, doar că în perioada în care eu m-am născut locuiau în Bihor. Provin dintr-o familie unde meseria de bază a fost oieritul (moșul meu, strămoșul meu au fost cu toții oieri).

Elena Pamfiloiu – Gazeta Muzicanților

Povestește-ne puțin despre cum a început pasiunea ta pentru muzică.

Aveam 4 anișori, eram la grădiniță și se organizau fel și fel de evenimente (serbare de Crăciun, de 8 Martie, etc.) și noi copiii trebuia să cântăm diverse cântecele și bineînțeles că eu eram încântată. Astfel că începând cu vârsta de 4 ani, indiferent cine mă întreba ce vreau să devin atunci când ajung mare, eu le răspundeam: Cântăreață.

Elena Pamfiloiu – Gazeta Muzicanților

La ce vârstă ți-ai făcut debutul pe scenă?

Am cântat la diferite evenimente organizate de școală, dar debutul pe o scenă adevărată s-a întâmplat la 16 ani, atunci când eram în liceu.

Care a fost prima ta piesă lansată?

Prima mea piesa lansată se numește Eu sunt mândra din Șugag și am înregistrat-o în urmă cu 9 ani.

Ce înseamnă muzica pentru tine?

Muzica este modul prin care eu pot să mă exprim față de public, fiecare vers în parte vine din inimă. Nu mă văd făcând altceva, decât muzică.

Elena Pamfiloiu – Gazeta Muzicanților

Ce sentimente ai atunci când ești pe scenă în fața spectatorilor?

Am emoții la fiecare eveniment, dar și mulțumire sufletească deoarece profesez meseria dorită de mine.

Elena Pamfiloiu – Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru sfârșitul acesta de an?

Până la sfârșitul anului îmi doresc să lansez o piesă nouă pe care am reușit să o înregistrez acum de curând, mai avem de filmat doar clipul. E o piesă lentă, de dragoste.

Un mesaj pentru cititori!

Pentru cititori, în primul rând le mulțumesc că au ales să citească acest interviu unde au putut să afle câte ceva despre mine, le doresc Sărbători Frumoase (că tot ne aflam în perioada când toată lumea așteaptă cu drag Crăciunul), iar anul nou să le aducă sănătate că-i mai buna decât toate. Vă mulțumesc!

-