DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cântecul nostru are un mesaj emoționant, un îndemn pentru toți cei care sunt plecați departe și anume să se întoarcă toți acasă de Crăciun

Salutări, Diana! Ne pregătești o surpriză muzicală de proporții. Spune-ne în câteva cuvinte despre ce e vorba.

Vă salut, dragilor! Îmi face mare plăcere să stau din nou de vorbă cu voi! Așa este, am pregătit un nou proiect muzical pentru toți cei care îmi urmăresc activitatea. De acestă dată este ceva special, de suflet, un cântec de Crăciun care se numește Veniți acasă de Crăciun!

Când va avea loc lansarea?

Dacă toate decurg așa cum ne-am propus lansarea va fi în data de 5 decembrie, când vine Moș Nicolae. Acesta va fi cadoul nostru pentru toată lumea, în special pentru cei plecati departe de casă.

Din culisele videoclipului Veniți acasă de Crăciun

Am înțeles că această nouă piesă va fi un duet cu o persoană tare dragă ție, soțul tău. Spune-ne cum l-ai cooptat în acest proiect.

După cum ați observat am spus ,,cadoul nostru” deoarece,da, este un duet. Un duet special pentru noi, pentru mine și soțul meu. Se spune că, colindele/cântecele de Crăciun sună mai frumos dacă sunt cântate de mai multe persoane. Ei bine, asta am ales și noi să facem, să o cântăm împreună.

Diana Tătăran alături de soțul ei, Vlad Precup – Gazeta Muzicanților

Cântecul nostru are un mesaj emoționant, un îndemn pentru toți cei care sunt plecați departe și anume să se întoarcă toți acasă de Crăciun. Pentru acest lucru îi mulțumim încă o dată și prin intermediul vostru, celui care știe cel mai bine să pună în evidență prin muzică și text ceea ce noi ne dorim, prietenului nostru Vali Doagă. Noi sperăm ca împreună să reușim să transmitem ceea ce ne-am dorit, dar pentru asta ne va ajută desigur și videoclipul care va fi unul complex în care apare chiar familia noastră. Andrei Vrășmaș este cel care va avea grijă de acest lucru, căruia îi mulțumim!

Diana Tătăran alături de familie – Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Vă mulțumesc în primul rând vouă deoarece prin intermediul vostru sunt mai aproape de toți cei care mă urmăresc și le mulțumesc și lor, cititorilor care mă susțin și îmi apreciază munca! Vă doresc încă de pe acum sărbători minunate și toate cele bune! Vă invit să rămâneți aproape pentru a viziona videoclipul nostru! Așteptarea va merită. Și nu uitați, oriunde ați fi, mergeți acasă de Crăciun! Cu drag și respect, Diana Tătăran

-