DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Slujba în sine a foat una plină de emotie și bucurie deorece eu îmi doream de mic să fiu slujitor al lui Dumnezeu

Bine te-am găsit! Cu toate că de obicei vorbim cu frumoasa ta soție, Diana, acum tu ești în fața reflectoarelor, asta pentru că zilele trecute, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, ai fost hirotonit preot. Spune-ne cum a decurs slujba pentru tine și familia ta.

Doamne ajută! Gazeta Muzicantilor!

Ziua de ieri a fost una de neuitat pentru mine si familia mea deoarece am foat hirotonit intru preot pe seama parohiei Ulieș, jud. Mureș. Slujba de hirotonire a avut loc în Alba Iulia la Biserica Sf. Muceniță Ecaterina fiind oficiată de către ÎPS Irineu Arhiepiscopul Alba Iuliei înconjurat de un sobor de preoți si diaconi. Slujba în sine a fost una plină de emotie și bucurie deorece eu îmi doream de mic să fiu slujitor al lui Dumnezeu si cu atât mai multe emotii au fost deoarece alături de mine au fost familia, prieteni, neamuri.

Ce te-a determinat să vrei să urmezi o carieră în preoțime?

După cum am spus mai sus, de mic mă vedeam preot, iar pentru asta m-am și înscris la Seminarul Teologic din Zalău, iar în decursul acestor 4 ani mi-am dat seama că trebuie să urmez si facultatea de Teologie si că locul meu este ca slujitor la Sfantul Altar.

Ce simți atunci când ești la slujbă duminică de duminică?

Deocamdată sunt la început, dar în mine arde o dorintă mare si nerabdătoare de a intra cât mai des în Sfantul Altar, iar când particip la slujbe facute de alti preoti parcă mă vad pe mine în postura lor.

Cum te susține Diana în această vocație a ta?

Din fericire, sotia mea Diana este încântată de drumul ce mi l-am ales cum sunt si eu încantat de cariera ei. Ea mă sustine si mă încurajează, iar împreună sper să-i putem slujii Lui Dumnezeu, ea cu vocea ei și eu cu rugăciunile pentru popor.

Spune-ne cum te simți ca proaspăt tătic.

Să fi tătic este un sentiment unic și aparte, o mare bucurie care mi s-a putut întâmpla. Stefania este un dar de la Dumnezeu venit la timpul potrivit.

Un gând bun pentru cititori în plin Post al Crăciunului!

Doresc tuturor un post ușor si binecuvantat si să ajungă bucuria Nasterii Domnului sănătoși.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here