DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Ana Gabor le aduce o super surpriză tuturor celor ce o cunosc și o îndrăgesc!

Fiind o artistă cu mulți fani în toate colțurile țării, și nu numai, Ana Gabor a decis să facă un pas înainte în cariera ei și a lansat site-ul personalizat Ana Gabor!

https://anagabor.com/

Site-ul reprezintă mai mult decât o carte de vizită, cititorii urmând a o descoperi pe Ana prin fotografii, discografie, biografie și multe alte surprize!

Îmi doream să cânt de mică, dar mi-am făcut curaj doar în momentul în care am terminat liceul! În jurul vârstei de 20 de ani am început să cant la evenimente, am înregistrat prima piesă și am avut prima apariție TV. 

un mic fragment din biografia Anei Gabor
Ana Gabor- Gazeta Muzicanților

Pentru realizarea acestui site, Ana Gabor a colaborat cu o figură importantă din industria muzicii și un profesionist în ceea ce privește web design-ul, Emil Pnacsek!

Multumesc Gabor Ana pentru incredere si rabdare!

Astazi nu este doar despre faptul ca lansam oficial website-ul www.anagabor.com, astazi este despre faptul caci fost o placere sa realizez ceva deosebit pentru oameni deosebiti!

Ana Gabor o artista cu multe calitati, un OM cum rar intalnesti, o placere sa realizez acest website pentru una din cele mai cunoscute soliste de muzica din ARDEAL!

  • O artista care iubeste ceea ce face, iubeste scena, iubeste muzica si a ales sa fie mai aproape de toti cei care ii urmaresc activitatea dar si cei care doresc sa afle mai multe lucruri despre ea.
  • De astazi tot ce inseamna activitatea #AnaGabor se regaseste aici: www.anagabor.com
  • Valoarea acestei pagini web este foarte importanta deoarece doar aici puteti gasi fotografii alese, cele mai noi videoclipuri, cele mai noi informatii, biografia, si bineinteles toti cei care doresc ca Ana sa le incante auzul la evenimentele din viata lor, aici pe www.anagabor.com pot intra in legatura directa mult mai repede cu ea!
Ana Gabor- Gazeta Muzicanților
-