DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Videoclipul piesei a fost filmat întru-un cadru tradițional și frumos, este vorba despre Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Bine te-am regăsit, dragă Loredana! Pe sfârșit de toamnă ne aduci o nouă piesă, Pică floarea din cireș. Spune-ne cu cine ai colaborat la producerea ei.

Bine v-am regăsit și eu, dragii mei! Da, v-am adus o nouă piesă și mă bucur tare mult că în sfârșit a ajuns și la dumneavoastră. Piesa a fost gândită încă de anul trecut, dar abia acum i-a venit rândul. Am avut norocul ca și de această dată să colaborez cu oameni dragi și talentați : text și linie melodică -Maria Borțun Popescu, orchestrație și mixaj – Sebastian Roșca, videoclip – Gabriel Szofran. Mii de mulțumiri acestor oameni minunați.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu ce ansamblu ai colaborat?

Videoclipul piesei a fost filmat întru-un cadru tradițional și frumos, este vorba despre Muzeul Satului Bănățean din Timișoara și mi-au fost alături, ca de fiecare dată, colegii mei de la Ansamblul “Ghiocelul” din Giroc cărora le mulțumesc din suflet. Dacă doriți să vedeți câte ceva de la filmarea acestuia, vă aștept pe canalul meu de YouTube unde am un videoclip din ziua în care l-am filmat.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Piesa o dedic tuturor celor care o ascultă și o îndrăgesc, în special familiei mele care îmi este mereu alături și mă susține în tot ceea ce fac.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru acest sfârșit de an?

Nu mi-am propus ceva anume, sper din suflet ca și acest sfârșit de an să fie unul bun și să mă bucur de toate realizările făcute pe parcursul său.

Loredana Sur- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Vă doresc să aveți parte de tot ce e mai bun și sper ca noul meu brâu să fie pe placul dumneavoastră. Doamne ajută!

-