DISTRIBUIȚI

Povestea noastră de iubire a început în urmă cu un an și jumătate, iar acum am decis să facem pasul cel mare

Salutări, dragă Oana! Astăzi ne auzim cu multă bucurie și dragoste, asta pentru că în urmă cu câteva zile ai făcut un pas foarte mare, te-ai măritat. Spune-ne cum a decurs cununia civilă.

Salutări dragii mei! Într-adevăr în urmă cu câteva zile, mai exact duminica trecută, am făcut un pas important în viața mea și anume am decis să-mi petrec restul vieții alături de alesul inimii mele Alex Selegean. Totul a decurs minunat, în sânul familiei.

Povestea noastră de iubire a început în urmă cu un an și jumătate, iar acum am decis să facem pasul cel mare.

Oana Miron și Alex Selegean- Gazeta Muzicanților

Îți vei schimba numele sau rămâi la Oana Miron?

Pot să spun că mă simt o femeie împlinită atât din punct de vedere personal cât și profesional și am spus cu mare drag DA în fața ofițerului de la starea civilă, cât și în fața lui Dumnezeu. Așa că din data de 10.11.2019 port cu mândrie numele soțului meu. Pe rețelele de socializare am să-mi păstrez numele anterior la care o să adaug și numele soțului, așa că o să mă gășiți cu numele de: Oana Miron Selegean.

Când va avea loc marea petrecere?

Așa cum se cuvine o petrecere mult așteptată va avea loc în cursul anului viitor, data nefiind încă stabilită. Cu siguranță o să vă ținem la curent! Vă pup și vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele si urările de bine!

Oana Miron și Alex Selegean- Gazeta Muzicanților
-