DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am vrut să am o piesă de suflet care să mă reprezinte 100%, în care să-mi cânt viața mea cu bune cu rele

Bine te-am regăsit, dragă Maria! Spre sfârșit de toamnă ne aduci un cântec tare frumos și plin de ritm, S-ajungi sus trăbă să cazi. Spune-ne cum a luat naștere piesa.

Bine v-am regăsit! Ador toamna și ale ei culori, mă bucur din suflet că am reușit să filmez videoclipul celei mai noi piese al mele, S-ajungi sus trăbă să caz’, într-un decor atât de special al naturii. Am vrut să am o piesă de suflet care să mă reprezinte 100%, în care să-mi cânt viața mea cu bune cu rele, copilăria, lacrimile, care de multe ori mi-au scăldat obrajii, dar mi-am aplecat genunchii și m-am rugat la Dumnezeu, ruga el mi-o ascultat și azi am tot ce am visat, așa spune textul care mi l-a făcut cu atâta dăruire Andrei Branasi, iar ,,viața cântată” a acestei piese i se datorează lui Radu Poenar.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

De unde te-ai inspirat pentru acest cântec?

Nu-i nevoie de inspirație atunci când îți pui viața în cântec, pur și simplu cânți cu toată inima ce ai trăit o dată și nu ai uitat ori cât de greu a fost și ești împăcat cu tine și cu sufletul tău de ce ai realizat. Sunt multe persoane care se regăsesc în această și piesă și le mulțumesc tuturor pentru apreciere și pentru toate mesajele pe care mi le au trimis.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările au avut loc în Banatu’ meu de munte, județul Caraș Severin, comuna Armeniș, mai precis la Satu Bătrân într-o casă tradițională superbă și pe această cale vreau să mulțumesc familiei Mihai Bărac, în special lui David pentru găzduire, dacă aveți ocazia cei care citiți acest articol vă invit cu mare drag ,,să vă întoarceți în copilărie” vizitând acest loc de vis! O bucurie și un vis împlinit este faptul că în acest videoclip filmat de Gabi Szofran apare mama mea dragă și iubită, care a îmbrăcat un costum popular superb, fiind fericită și mândră de mine și de realizările mele. Pentru tot ce a făcut pentru mine, mamei mele îi transmit un nesecat mulțumesc și toată dragostea din lume.

Maria Hurduzeu alături de mama sa- Gazeta Muzicanților

În videoclip sunt alături de mine și patru fete frumoase, Ioneta care este nepoata mea, Maria, prietenă și neam cu mine, cât și Alexandra și Denisa cărora le mulțumesc.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților
Maria Hurduzeu alături de fetele din videoclip și mama sa- Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

Cântecul meu îl dedic tuturor care se regăsesc în ceea ce eu cânt, oamenilor care recunosc cu fruntea sus greutățile prin care au trecut și pentru cei care că cu ajutorul lui Dumnezeu totul e posibil.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pe sfârșit de an?

De o bună perioadă de timp nu mai îmi fac planuri pentru că de fiecare dată Dumnezeu a avut alte planuri cu mine și nu-mi doresc decât să fiu sănătoasă și să mă bucur de cei dragi si de viață.

Maria Hurduzeu- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Să trăiască frumos, să se bucure de fiecare lucru mărunt, să petreacă timp cu persoanele dragi din viața lor, să fie împăcăți cu ei pentru că așa cum spunea bunica mea, ziua de mâine nu se știe dacă va mai fi a noastră! Doamne ajută la toată lumea!

-