DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

De curând mi-am creat o nouă pagină de Facebook pentru a putea ține la curent oamenii care mă iubesc și mă apreciază cu toată activitatea mea

Bine te-am regăsit, draga noastră Roxana! A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit, spune-ne cum a fost această vară pentru tine.

Bine v-am regăsit, dragii mei! După o lungă perioadă în care nu ne-am mai auzit, am zis să givănim câta.
Vara a trecut atât de repede că nici nu am apucat să mă bucur de vacanță. A fost o vară foarte aglomerată din multe puncte de vedere, am fost plecată cam peste tot, la toate concursurile ce s-au desfășurat în această vară, am avut diferite spectacole, evenimente la care am participat, ba chiar pentru prima dată în viață am fost pe teren să culeg piese, dar din păcate nu am găsit ce mi-am dorit.

Roxana Rozovlean- Gazeta Muzicanților

Cum a început toamna aceasta și lansarea de album de la Zalău?

Toamna a venit la fel de repede precum a trecut vara.
A început bine, cu ea aducând și un spectacol de lansare a unui material muzical, unde am fost și eu invitată. Autoarea acestui spectacol este colega mea, Denisa Minodora Rolnic din Zalău, care și-a împlinit un vis frumos și îi mulțumesc pe această cale că m-a ales să i-au parte la acest spectacol, unde au evoluat pe scenă nume sonore ale muzicii populare.

Roxana Rozovlean și Denisa Minodora Rolnic- Gazeta Muzicanților

Ești studentă la Academia Națională de Muzică Gheorghe Dima, Ce așteptări ai de la tine pentru acest an universitar?

Sunt studentă în ultimul an la Academia Națională de Muzică “Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, o facultate în care mi-am pus toată încrederea , o facultate care mi-a deschis orizonturile și o facultate din care plec mult mai bine pregătită din punct de vedere muzical. Desigur, ca orice student îmi doresc să mă perfecționez în domeniul ales, așa că muncesc din greu anul acesta să mai “repar” ce e de reparat și să plec de aici cu toate cunoștințele necesare. Fiind ultimul an o să experimentez și meseria de profesor, și abia aștept să văd dacă mi se potrivește această meserie.

Roxana Rozovlean- Gazeta Muzicanților

Ți-ai făcut o pagină oficială de Facebook. Povestește-ne despre ea.

De curând mi-am creat o nouă pagină de Facebook pentru a putea ține la curent oamenii care mă iubesc și mă apreciază, cu toată activitatea mea, așa că invit să trageți cu ochiul puțin acolo.

https://www.facebook.com/roxanarozovlean/?ref=profile_intro_card

Eu sunt omul care nu poate face mai multe lucruri în același timp pentru că simt că nu le fac bine, așa că le iau pe rând. Din păcate, în ultima perioadă nu am reușit să aduc în fața dumneavoastră niciun material nou, dar asta nu înseamnă că nu lucrez la ele. Am foarte multe idei faine în cap pe care vreau să le expun, dar nu tot timpul ține de noi acest lucru. Așa că vă promit multe lucruri frumoase.

Roxana Rozovlean- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru sfârșitul de an?

Sfârșitul de an se apropie cu pași repezi, vin sărbătorile de iarnă și odată cu ele vine și o colindă, dar nu vă spun mai multe acum, ci la timpul potrivit.

Roxana Rozovlean- Gazeta Muzicanților

Un mesaj către cititori!

Eu vă mulțumesc și de această dată că sunteți alături de mine, dorindu-vă tot ce e mai bun pe lume, sănătate din plin, iubire nemărginită și liniște sufletească

-