DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Au fost lacrimi și hohote de râs, emoțiile au continuat și la slujba de cununie și au dispărut abia după dansul mirilor

Bine te-am regăsit, draga noastră Georgiana! Multe lucruri s-au întâmplat de când nu am mai vorbit, mai ales pe plan personal. În primul rând, acum te numești Georgiana Necsa Chira. Te-ai obișnuit cu această schimbare de nume?

Mă bucur să „ne auzim” din nou, salutare! Într-adevăr, s-au schimbat multe și mai ales în plan personal. Am adăugat între timp încă un nume: Chira, acum obișnuiesc să glumesc că sunt Shakira din Banat (NecȘaChira). M-am obișnuit destul de rapid, mai ales că am decis să îmi păstrez și numele de fată, mai ales pentru oamenii care deja mă cunoșteau.

Georgiana Necsa și Denis Chira- Gazeta Muzicanților

Povestește-ne despre cea mai frumoasă zi din viața voastră, NUNTA.

A fost cu adevărat o zi specială, planificată în detaliu cu un an și jumătate înainte. Cred că fiecare fată visează la această zi încă din copilărie, iar eu am avut parte de momentul cel mai fericit. Totul a ieșit așa cum ne-am dorit și chiar peste așteptări. Am organizat o nuntă diferită, am încercat să împacăm toate gusturile și sper eu, am reușit. Nu am cuvinte suficiente de mulțumire pentru toți cei care au fost părtași la bucuria noastră, de la rude, prieteni, până la artiștii care ne-au încântat, personalul restaurantului, maeștrilor culinar și cofetari și așa mai departe. Pentru noi, a fost o zi de basm, cu prinț și prințesă.

Georgiana Necsa și Denis Chira- Gazeta Muzicanților
Georgiana Necsa- Gazeta Muzicanților

Ai avut emoții?

Bineînțeles, emoțiile au fost mari în ziua nunții, în special la primirea tradițională a mirelui, nașilor și a nuntașilor în curtea miresei. Cei doi vornici, Doru David și domnul Ghiță din Pietroasa au făcut momentul cu atât mai special, pentru că au susținut un moment tradițional de vornicie în care mirii mulțumesc părinților pentru creștere și își cer iertare pentru toate greșelile. Au fost lacrimi și hohote de râs, emoțiile au continuat și la slujba de cununie și au dispărut abia după dansul mirilor. Dar au fost minunate, nu aș schimba nimic.

Georgiana Necsa și Denis Chira- Gazeta Muzicanților

Ați fost deja plecați în luna de miere sau urmează?

Am planificat luna de miere pentru luna ianuarie, datorită destinației exotice pe care am ales-o, Maldive și Sri Lanka. Ne-am dorit ceva cu adevărat special pentru că suntem doi tineri îndrăgostiți de aventură și călătorie, așa că merită așteptarea.

Georgiana Necsa și Denis Chira- Gazeta Muzicanților

Cum este anul acesta pentru tine din punct de vedere al Facultății de Muzică? În ce reprezentații te putem vedea?

În toamnă am finalizat studiile masterale la FMT, deci nu mai sunt oficial o studentă. Însă voi colabora și pe viitor cu Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara ori de câte ori va fi nevoie de mine, proiecte vor mai fi, însă nu vreau să divulg nimic până la momentul oportun. Vă țin la curent cu noutățile. Promit!

Georgiana Necsa- Gazeta Muzicanților

Plănuiești vreo piesă nouăpe sfârșit de an?

Cum a fost un an foarte încărcat pentru mine, nu am avut timp să mă organizez momentan, însă cu siguranță nu va trece anul pe lângă mine fără să vă aduc o noutate.

Georgiana Necsa- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Să aveți o toamna îmbelșugata, să fiți sănătoși și să profitați de orice moment! Vă pup!

-