DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Voi aduce în fața publicului acest cântec urmat de un videoclip superb ce a fost realizat într-o locație de vis

Bine te-am regăsit, dragă Mădălina! A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit, spune-ne cum a fost această vară pentru tine.

Bună ziua, draga mea Ioana! Mă bucur că avem din nou ocazia de a discuta și de a-ți împărtăși lucruri frumoase și productive ce le-am reușit cu ajutorul Lui Dumnezeu.

Vara aceasta, la care încă mă gândesc pentru că a fost o perioadă minunată ca toate celelalte, bineînțeles. Pot spune că a fost foarte rodnică privind activitatea mea artistică, mă bucur din suflet că am cântat în zonele Iași și Pașcani, dar și acasă în Bacău. Am susținut aceste spectacole cu tot dragul și am cunoscut oameni pe care acum îi consider prieteni și o parte din mine. Sunt de părerea că Dumnezeu ne scoate în cale oameni după sufletul nostru, iar bunătatea este ca un magnet ce ne atrage spre oamenii cu acest dar. Spun acest lucru deoarece mereu am pus pe primul loc demnitatea și respectul reciproc față de aproape, toate înainte de a te numi artist.

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Am înțeles că ne pregătești o surpriză muzicală. Ce ne poți spune despre acest nou proiect?

Voi aduce în fața publicului acest cântec urmat de un videoclip superb ce a fost realizat într-o locație de vis, desprins dintr-o poveste de toamnă.

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților
Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

M-am gândit foarte mult la ceea ce mă definește pe mine, cât și pe toți tinerii ce își duc cu smerenie, încredere și dragoste portul popular, datina și doina, de aceea m-am gândit la următoarele versuri ce le veți regăsi și-n cântec:

“Doina și cu datină,

Ne ține rădăcina,

Să avem unde veni,

Cât pe lume-om fi!”

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților
Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Cam pe când estimezi lansarea?

Lansarea va fi în luna noiembrie. Aștept cu nerăbdare și emoție!

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Toate gândurile și urările de bine către voi, cei ce mă urmăriți, vă mulțumesc că sunteți lângă mine prin ceea ce îmi transmiteți. Bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce este mai frumos, mai bun și mai pur pe această lume!

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților
-