DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pentru că sunt o mamă împlinită am decis să imprim un cântec dedicat copiilor mei!

Bine te-am regăsit, draga noastră Amalia! A trecut ceva timp de când nu am mai vorbit. Povestește-ne cum a fost vara aceasta pentru tine.

Bine v-am găsit, dragii mei! Da, așa este, nu ne-am mai auzit de o perioadă bună de timp, dar iată că acum am prilejul să vă spun că am avut o vară plină, evenimente frumoase la care am participat și am putut intra în sufletele celor care au ales să le fiu alături!

Amalia Ghine- Gazeta Muzicanților

Cum îmbii rolul de mamă cu cariera?

Hmm, cum îmbin rolul de mamă cu cariera? Foarte bine și pentru că sunt o mamă împlinită am decis să imprim un cântec dedicat copiilor mei! Sunt mamă de fată și fecior, aceasta fiind și tema principală a următorului cântec pe care îl voi imprima și căruia bineînțeles o să-i fac un videoclip unde vor participa Mara și Tudor, ei jucând rolul principal. Titlul piesei va fi “DRAGOSTEA DE MAMĂ”! Și pentru că nu am mai înregistrat de mult, voi mai lucra la mai multe piese, stați pe-aproape!

Amalia Ghine, alături de cei doi copii- Gazeta Muzicanților

Cam pe când estimezi lansarea noii piese?

Încă nu știu cu exactitate când va fi lansată piesă dar voi reveni cu detalii și fotografii frumoase de la filmarea acestui videoclip!

Un gând pentru cititori!

Gânduri bune și îmbrățișări celor care urmăresc GAZETA MUZICANTILOR!
Vă mulțumesc!

-