DISTRIBUIȚI

Țin minte când eram mic, pe la vârsta de 4-5 ani, mă băgam la tata în studio și îmi puneam la casetofon melodia lui, “Dragu mi să merg la coasă” și tot timpul îmi imaginam să ajung ca el, să pot cânta la lume

Bună ziua și bine te-am găsit, dragă Armin! Cu toții știm că talentul tău de saxofonist îl moștenești de la tatăl tău, cunoscutul Petrică Nicoară! Cât de mult l-ai admirat când erai mic și cât de mult vroiai să fii ca el?

Bună ziua, dragi prieteni, bine v-am găsit! Țin minte când eram mic, pe la vârsta de 4-5 ani, mă băgam la tata în studio și îmi puneam la casetofon melodia lui, “Dragu mi să merg la coasă” și tot timpul îmi imaginam să ajung ca el, să pot cânta la lume, mai ales că el pe atunci avea turnee dese prin America. Mergea cu diferiți soliști și tot timpul îmi imaginam și îmi doream ca și eu la rândul meu să ajung să merg prin America.

Te-a influențat mult în alegerea carierei de saxofonist sau a fost în totalitate dorința ta să fii în industria muzicii?

El își dorea foarte mult ca eu să ajung să cânt, dar niciodată nu m-a influențat sau m-a obligat să fac meseria aceasta, chiar de multe ori când vroiam să studiez cu el vreo piesă, el nu avea răbdare cu mine, mă certa și începeam să plâng. De aceea, până la vârsta de 18 ani nu am mai avut în prin plan muzica și am ales fotbalul.

La ce vârstă ai început să cânți la saxofon și când ai început să cânți în fața altor persoane?

După vârsta de 18 ani când am terminat școala nu știam ce să fac, fotbal sau muzică. Atunci fratele meu mai mare, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul meu, m-a luat și m-a dus la un elev de-a lui taicămiu să învăț să cânt la saxofon. Am reușit să învăț să cânt câteva returnele și atunci fratele meu și-a dorit foarte mult să fac un program alături de tatăl meu, special pentru nunta lui. De atunci pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine.

Că tot vorbim de talent moștenit din tată în fiu. Ai planuri de însurătoare și de un viitor Armin Nicoară jr.?

Încă nu m-am gândit la un viitor A.N junior, încă mai am timp 😂 Momentan vreau să mă axez pe viața de pe plan profesional, am de gând să scot cât mai multe melodii cu soliștii cu care cânt în prezent.

Unde te vezi peste 10 ani?

Trăiesc prezentul după cum mă duce viața, numai Dumnezeu știe. Important e să fiu sănătos, pentru că dacă ai sănătate, le poți face pe toate.

Ce surprize ne așteaptă de la Armin Nicoară pe sfârșitul acestui an?

Vreau să scot cât mai multe piese alături de soliștii mei, Fane Bănățeanu, Claudia Puican, Petrică Brundeanu și Ramona Calean. Și nu în ultimul rând, îmi doresc din tot sufletul să mai fac un colaj alături Vlăduța Lupău, care a jucat un rol foarte important în viața mea și îi mulțumesc pe această cale și sper ca și acest viitor colaj să ajungă la fel de cunoscut ca și ultimul, “Seara asta facem show”!

Un gând pentru cititori!

Vreau să le mulțumesc din toată inima că sunt alături de mine și sper din tot sufletul să nu îi dezamăgesc!!! Le doresc multă sănătate și să auzim numai de bine!

-