DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Noul meu cântec, pe care îl voi lansa azi, 11 octombrie, este intitulat ,,Nu-mi lăsa tată moșia“ și este dedicat tuturor ficiorilor pătimași care nu vor încă să se însoare

Bine te-am regăsit, draga noastră Claudia! Toamna aceasta ești tare hărnicuță și ne aduci piesă după piesă, ultima urmând să o lansezi azi, 11.10.2019. Spune-ne cum se numește noul cântec și care este tema acestuia.

Bine te-am regăsit și eu, draga mea! Așa este, toamna aceasta sunt harnică și muncesc cu drag și spor în fiecare zi alături de echipa mea, mai ales pentru că oamenii care mă ascultă și mă îndrăgesc așteaptă mereu noutăți de la mine.

Noul meu cântec, pe care îl voi lansa azi, 11 octombrie, este intitulat ,,Nu-mi lăsa tată moșia“ și este dedicat tuturor ficiorilor pătimași care nu vor încă să se însoare, care vor să mai petreacă!

Claudia Ionaș

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Filmările acestui videoclip au avut loc în Timișoara, la Muzeul Satului Bănățean.

De ce este acest cântec special pentru tine?

Este special pentru mine deoarece îmi dă o stare pozitivă și sunt sigură că mulți tineri se vor petrece ascultând această melodie, mai ales feciorii!

Claudia Ionaș

Cu toate că versurile piesei sunt spuse din perspectiva unui fecior, cât de mult se aplică și în cazul fetelor?

Cred că și fetele se vor regăși în cântec, în vremurile noastre părinții insistă de cele mai multe ori să ne mărităm și fim la casa noastră încă de foarte tinere, eu zic să mai burlăcim și noi fetele cât mai putem.

Claudia Ionaș

Să ne așteptăm și la alte piese marca Claudia Ionaș și Florin Ionaș – Generalul toamna aceasta?

Sigur că da, muncim intens și la alte melodii care sperăm să ajungă în sufletele oamenilor care ne iubesc.

Claudia Ionaș

Un gând pentru toți feciorii!

Dragilor, sper să ascultați acest cântec, sunt sigură că o să vă regășiți în el și ca un sfat pentru fete și pentru feciori, trăiți-vă tinerețea, aceștia sunt cei mai frumoși ani!

-