DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

Acest disc conține cântece foarte frumoase, multe dintre ele rupte din sufletul meu, care sper sã ajungã la sufletul iubitorilor de muzicã popularã!

Bine v-am găsit, dragă doamnă Mariana Ionescu Căpitănescu! Ca de început, povestiți-ne puțin despre cariera dumneavoastră ce datează de zeci de ani, cum a început și când.

Bună ziua și bine v-am găsit și eu, dragilor! Cariera mea artistică a început când aveam 16 ani, atunci am început sã particip la concursuri interjudețene. Am cântat de micã din dragoste pentru cântec, cântec ce era cu mine oriunde mergeam: în drum spre școalã, la munca câmpului, cu vitele la pãscut , chiar și atunci când fãceam curãtenie prin casã, cântam pânã când rãgușeam. Însă nu m-am gândit atunci cã va deveni o profesie, dar până la urmă ce este mai frumos că atunci când faci ceea ce -ți place. Faptul că pot cânta mã face să mă simt norocoasă și nu pot decât să îi mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru acest dar.

Mariana Ionescu Căpitănescu

După atâția ani, vă mai amintiți primul cântec înregistrat?

Primul cântec înregistrat este Neică, șții când ți-eram dragă.

Mariana Ionescu Căpitănescu

În toți acești ani de carieră ați lansat numeroase albume. Care vă sunt cele mai dragi?

Am înregistrat multe albume de-a lungul timpului, dar cel mai de succes a fost primul meu album care a apãrut în 1993 și multe din acele cântece au rãmas în sufletul iubitorilor de gen.

Mariana Ionescu Căpitănescu

Am înțeles că tocmai ați lansat un nou material discografic pentru ascultători. Spuneți-ne cum se numește și când a avut loc lansarea.

Noul meu album a apãrut pe 1 octombrie 2019, producătorul acestuia fiind Ijac music production, înregistrat cu orchestra Lãutarii din Chisinãu, dirijor Maestru Nicolae Botgros, orchestrația cântecelor îi aparține profesorului Nicolae Drãghia. Acest disc conține cântece foarte frumoase, multe dintre ele rupte din sufletul meu, care sper sã ajungã la sufletul iubitorilor de muzicã popularã. Discul se intituleazã: Anii se grãbesc sã zboare.

Să ne așteptăm și la un duet cu sora dumneavoastră, Marcela Fota?

În 2-3 ani plãnuiesc împreunã cu Marcela Fota, surioara mea, câteva înregistrãri.

Mariana Ionescu Căpitănescu și Marcela Fota

Un gând pentru cei ce vă apreciază!

Aș dori pe aceastã cale sã mulțumesc admiratorilor mei pentru susținere.

-