DISTRIBUIȚI

Formația Sânziana Toader Ardelean ne aduce un nou proiect muzical, o instrumentală dedicată mirilor!

Acest proiect muzical a fost conceput de Cătălin Ardelean.

Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean

“Aceste melodii sunt parte din folclorul din Ardeal, aceste melodii le-am auzit si le-am învățat de mic copil și am vrut de mult să le transmit mai departe unor instrumentiști mai tineri”, a declarat Cătălin Ardelean.

Formația Sânziana Toader Ardelean

Andrei Dunca și Alex Sferlea sunt doi tineri imstrumentisti foarte talentați care promit multe, deja putem să îi așezăm în fruntea celor care duc mai departe muzica noastra populară. Dăruirea și priceperea lor deja dă rezultate, pe lângă faptul că au înregistrat mai multe piese alături de Sânziana, la insistențele lui Cătălin au lansat si această instrumentală, de fapt este vorba de două melodii cuprinse intr-un colaj.

Andrei Dunca- Formația Sânziana Toader Ardelean
Alex Sferlea – Formația Sânziana Toader Ardelean
Formația Sânziana Toader Ardelean

Urmează cât de curând o altă instrumentală, mai comercială să zicem așa, dar o să aflați si despre asta la momentul oportun.

Andrei Dunca și Alex Sferlea sunt prezenți alături de Sânziana și Cătălin la toate evenimentele la care participă: nunți, botezuri, majorate și concerte.

Formația Sânziana Toader Ardelean

Vrem să amintim că în data de 7 decembrie anul acesta vor fi prezenți în formula asta la un Mega Concert in Spania, lângă Madrid, alături de îndrăgiții artiști Ghiță Munteanu și Sorin Tănase. Acest concert este organizat de conducerea Restaurantului La Pared, domnul Florin Tarchisu.

Formația Sânziana Toader Ardelean alături de Ghiță Munteanu

Dorim tuturor celor care ne apreciază și ne îndrăgesc tot ce e mai bun și mai frumos, să ne urmărească în continuare pentru că mai avem multe proiecte frumoase, iar vouă, dragilor celor de la Gazeta Muzicanților, vă mulțumim pentru tot. Doamne ajută tuturor!

Formația Sânziana Toader Ardelean
-