DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Se împlinesc trei ani de când Aurelian Preda s-a stins din viață.

Ultima dorinta mare a artistului: ”Voi lăsa în urma mea şi o voi încredinţa pe Anamaria să publice cartea mea care se numeşte «Aurelian Preda cu bucuriile, cu iubirile, cu suferinţele şi cu tainele sale». Este o carte secretă la care lucrez şi care va fi însoţită de un film, în care oamenii vor vedea şi momente din operaţiile mele. Nu vreau să-i şochez pe cei din familie cu ce este acolo, ci va fi cunoscută, cu adevărat, povestea de viaţă a unui trecător prin această lume, care a fost Aurelian Preda. Doresc să fie publicată după moartea mea, pentru că este şi tristă şi fac foarte multe mărturisiri… Numai eu îmi pot scrie povestea de viaţă, nimeni altcineva, oricâte întrebări mi-ar pune, pentru că fie care cosmetizează. Până în acest moment al vieţii mele este scrisă etapă cu etapă, dar nu vreau să fie văzută, o ţin foarte bine as cunsă, pentru că îmi este frică să nu-mi dis pară vreodată. Atunci când voi fi băgat în pământ, aşa cum trebuie, la mănăstire, vreau ca să-i înmâneze cineva Anei tot, dacă nu va fi majoră la acel moment, inclusiv banii de tipărire. Aceasta este dorinţa mea arzătoare”, a precizat Aurelian Preda intr-un interviu!

Ultima dorință a lui Aurelian Preda va fi împlinită de fiica artistului care a postat astazi un mesaj emotioant pe pagina de facebook:

“3 ani, 3 ani plini de lacrimi, suspin, dor, rau,3 ani fara tine, ingerul meu! 3 ani in care lumea a devenit ca o jungla, in care tot ce mi-ai spus candva s-a adeverit..
Imi e atat de dor de tine si desi stiu ca ai scapat de atata suferinta, atunci cand ai plecat am pierdut jumatate de suflet..
Lipsa ta e atat de dureroasa, imi e atat de greu fara tine dar m-ai invatat sa fiu puternica si sa nu imi pierd speranta indiferent de tot raul care mi se intampla in viata, indiferent de obstacolele pe care le avem..
Dumnezeu sa te odihneasca in pace scumpul meu tata! Nu te voi uita niciodata!😓💕 ” a scris Anamaria Rosa Preda pe pagina de facebook.

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here