DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Această învârtită a luat naștere din dorința de a face o piesă din zona noastră, a Sibiului

Bine te-am regăsit, dragă Cătălin! Tocmai ai lansat o nouă piesă, învârtita Busuioc chitit în grindă. Spune-ne cum a luat naștere piesa.

Bine v-am regăsit! Această învârtită a luat naștere din dorința de a face o piesă din zona noastră, a Sibiului și am vrut să ilustrez prin ea trecerea rapidă a anilor.

Scuty Cătălin- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Pentru acest proiect am cerut ajutorul doamnei Angela Costin, știind că domnia sa iubește cu desăvârșire folclorul din Mărginimea Sibiului și este cea mai în măsură să ilustreze viața de la sat prin versuri.

Și cum aceste versuri trebuiau puse și pe o partitură muzicală, m-am îndreptat către maestrul Radu Poenar. Dumnealui, împreună cu echipa sa, au avut grijă ca orchestrația piesei “Busuioc chitit în grindă” să prindă culoare, iar rezultatul se poate auzi, fiind unul profesionist și de excepție.

Scuty Cătălin- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările pentru videoclip?

Filmările acestui videoclip au avut loc în Muzeul Satului din Sibiu, iar de filmare s-a ocupat Sergiu Bobanga. Pe această cale vreau să îi mulțumesc atât lui, dar și conducerii muzeului pentru tot.

Cui dedici noul cântec?

Dedic acest cântec în primul rând părinților și socrilor mei,  dar și tuturor oamenilor care mă îndrăgesc pe mine și Formația Scuty Cătălin.

https://www.facebook.com/scuticatalin/

Scuty Cătălin- Gazeta Muzicanților

Cum se prevedere restul toamnei pentru tine?

În această toamnă o să mai vin cu 2 surprize muzicale pentru publicul nostru, iar oamenilor la care le vom cântă la evenimentele programate până la lăsarea postului le dorim încă de pe acum Felicitări și Fericire!

Un mesaj pentru cititori!

Oameni buni, gustați câte puțin din orice și bucurați-vă de micile plăceri ale vieții și de zâmbetul copiilor voștri, că această ață a vieții e prea scurtă și altă nu avem!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here