DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Este o hore tradițional-moroșenească, de la mama ei de-acasă, cu versuri satirice despre situația în care mă aflu în prezent

Bine te-am regăsit, dragă Paul! Toamna aceasta te găsește plin de proiecte, prin care se numără și o nouă piesă pentru ascultătorii tăi. Spune-ne cum se numește noul cântec și când va avea loc lansarea.

Bine v-am regăsit, dragi prieteni de la Gazeta Muzicanților! Mereu atenți cu proiectele noastre, ale artiștilor și asta e de apreciat!

Revenind la întrebare, noul cântec încă n-are un nume stabilit 😁 Știu, sună ciudat asta, dar încă dezbat cu familia, prietenii și toți prietenii de pe social media (Instagram, Facebook) despre titlu. Totuși, până acum ne-am hotărât că îi vom spune “Horea feciorului neînsurat”. Chiar dacă, în Ardeal fecior înseamnă implicit și neînsurat, nu peste tot în țară lumea înțelege în acest fel. M-am gândit să folosesc acest titlu ca să înțeleagă lumea exact despre ce este vorba în cântec, la ce să se aștepte. 😊

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Cu ce ne vei surprinde, o hore moroșenească sau un stil total nou?

Este o hore tradițional-moroșenească, de la mama ei de-acasă, cu versuri satirice despre situația în care mă aflu în prezent (și întrebarea pe care o primesc cel mai des în ultima vreme: când te însori? Răspunsul meu ar fi că dacă ajută Dumnezeu.. nici la anul 🙂, dar nu se știe niciodată când dă dragostea peste mine și gata-s! 😁).

Piesa tratează această idee și frământările feciorului, ajungând în final la o concluzie cel puțin… savuroasă. Nu vă spun mai multe, vă las să descoperiți pe joi, 19 Septembrie, pe canalul meu de YouTube, în jurul orei 18:00.

https://www.youtube.com/user/Polly888888888

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Versurile și compoziția melodică îți aparțin?

Linia melodică îmi aparține, iar versurile sunt luate dintr-un caiet pe care l-am primit de la o doamnă din satul meu. Dumneaei mi l-a dat, în speranța că voi găsi ceva bun prin el și iată că am găsit ceva foarte bun, care sper să vă placă și vouă!

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

În materie de videoclip, la ce să ne așteptăm?

Să vă așteptați la un videoclip marca #Ananie #Veselie! 😁 E un videoclip mai simplu de data aceasta, dar cu un mic element surpriză spre final. Așadar, dacă veți vrea să vedeți despre ce este vorba, va trebui să-l urmăriți pe tot, haha! 😁

Paul Ananie- Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Vă țuc cu tot dragul și vă spun că de data asta am emotii! Sper din suflet să vă placă piesa. Doamne ajută! Ananie Veselie vă salută cu drag!

-