DISTRIBUIȚI

Cântecul este scris de mine într-un moment al vietii mele rupt din realitate

Bine te-am găsit, draga noastră Marcela! Tocmai ai lansat un nou cântec pentru ascultători, Iubește-mă, puișor. Spune-ne care este povestea piesei.

Bună ziua, dragilor! În primul rând, mulțumesc că îmi dați acest prilej de a povesti puțin cu voi și cu iubitorii de cântec. Da, vin cu un cântec și un clip nou, amândouă fiindu-mi foarte dragi. 😊 Cântecul este scris de mine într-un moment al vietii mele rupt din realitate. 😁

Marcela Fota – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Am filmat într-un loc foarte frumos din județul Dolj, la interferență cu jud. Vâlcea. Am filmat cu o persoană foarte bine pregătită în domeniu, și anume bunul meu prieten, Aurel Colceag, cu care filmez toate clipurile.

Marcela Fota – Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua piesă?

Cântecul îl dedic tuturor celor ce se regăsesc în el, cât si celor ce iubesc cântecul meu.

Piesa face parte de pe albumul Multe aș avea să-ți spun. Povestește-ne puțin despre acest material discografic.

Albumul “Multe aș avea să-ți spun” este cel de-al doilea material înregistrat alături de Orchestra “Lăutarii din Chișinău ” și Maestrul Nicolae Botgros, colaborarea cu dumnealor fiind un vis care din fericire a devenit realitate, acum trebuie doar continuitate. 😊

Marcela Fota – Gazeta Muzicanților

Un gând pentru cititori!

Cititorilor dumneavoastră, cât și celor ce ascultă muzica mea, în primul rând vreau să le mulțumesc și în același timp aș vrea să îi felicit pentru că atâta timp cât își rup din timpul dumnealor pentru a asculta o muzică sau a citi ceva, înseamnă că știu ce să facă pentru aș-i bucura sufletul.

-