DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Pentru mine, părinții mei sunt cele mai importante persoane din viața mea, tot ceea ce am și ceea ce sunt le datorez lor!

Bine te-am găsit, draga noastră Claudia. La început de toamnă ne aduci o nouă piesă dragă, Un părinte-i tot părinte. Spune-ne cum a luat naştere acest cântec.

Bine v-am găsit, dragilor! Mi-am dorit de mult să realizez această melodie în semn de mulțumire pentru tot ce au făcut părinții mei pentru mine. M-am bucurat tare mult când tatăl meu mi-a compus această melodie știind sentimentele mele pentru ei, părinții mei.

Claudia Ionaș

Cât de mult e inspirat din relația ta cu părinții tăi?

Relația mea cu părinții mei m-a inspirat în totalitate deoarece am o legătură specială cu ei, suntem foarte buni prieteni.

Claudia Ionaș, alături de părinții ei, Florin și Maria Ionaș

Crezi că dacă tatăl tău, Florin Ionaş, nu era implicat în industria folclorului, tu m-ai alegeai acest drum?

Probabil că da, dacă așa mi-a fost sortit, dar el mi-a insuflat această pasiune și dragoste față de muzică încă de când eram mică. Iubesc ceea ce fac și îi mulțumesc pentru drumul pe care mi l-a croit în acest domeniu.

Claudia Ionaș și Florin Ionaș

Cât e de important pentru părinți ca, măcar din când în când, copiii lor să îi viziteze, să îi întrebe de sănătate?

Pentru mine, părinții mei sunt cele mai importante persoane din viața mea, tot ceea ce am și ceea ce sunt le datorez lor. Cred că fiecare părinte îi oferă copilului lui tot ce are mai bun ca să îi fie bine, iar noi copiii la rândul nostru trebuie să le fim alături toată viața, să îi vizităm și să îi căutăm cât putem de des.

Cui dedici noul cântec?

Dedic această melodie în care mă regăsesc în totalitate tuturor părinților din lumea această! Sunt sigură că mulți copii le vor dedica părinților lor această melodie în semn de mulțumire și de iubire față de ei.

Claudia Ionaș și Florin Ionaș

Un mesaj pentru cititori?

Le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine de la începutul carierei mele și până în prezent, celor care m-au ascultat și m-au urmărit mereu. Îmi doresc că această melodie să ajungă în sufletul și în casa fiecăruia dintre cei care mă iubesc.

-