DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Această melodie are o poveste mai interesantă, a fost compusă de soțul meu Cătălin special pentru mine, anul trecut când se afla în avion în drum spre America!

Bine te-am regăsit, draga noastră Sânziana! Dacă în august ai lansat piesa Fă-mă Doamne-o rândunea, iată că acum ne aduci un nou cântec drag, Am colindat tot pământul. Spune-ne care este povestea acestei piese.

Bine v-am regăsit, dragilor! Această melodie are o poveste mai interesantă, a fost compusă de soțul meu Cătălin special pentru mine, anul trecut când se afla în avion în drum spre America, de aici și titlul melodiei “Am colindat tot pământul”.

Melodia este putin mai diferită, are un stil mai diferit, pentru că noi dorim să aducem mereu în fața celor care ne ascultă ceva mai altfel deoarece ca să ai succes, trebuie să fii unic și să faci ceva diferit.

Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările?

Filmările le-am facut in Oradea, orasul unde locuim noi. Vrem să vă spunem că suntem foarte bucuroși si mândri pentru că Oradea a devenit unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Sânziana Toader Ardelean – Gazeta Muzicanților

Cui dedici noua melodie?

De fapt, după cum am spus mai sus, soțul meu a compus-o din dragoste special pentru mine, iar bineînțeles, eu i-o dedic lui, iar împreună o dedicăm tuturor celor care se iubesc și care se vor regăsi în ea.

Sânziana Toader Ardelean – Gazeta Muzicanților

Care crezi că e rețeta unei piese de succes?

Este foarte important să pui suflet într-o melodie pentru că adevarata muzică este pusă în valoare cu un text simplu și un mesaj emotional, cât și, bineînțeles, dacă îți place și iubesti ceea ce faci, atunci vei avea cu siguranță succes.

Ce planuri ai pentru toamna aceasta?

În primul rând, am să onorez evenimentele la care sunt invitată alături de formația mea și mai avem în lucru mai multe melodii care sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu să le finalizam.

Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean – Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cei ce te îndrăgesc!

Orice facem în viața asta are un sens fiindcă în univers totul este conectat, fiecare pas duce către un alt pas și asa mai departe. “Oriunde ajungi, acolo trebuie să fii”.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază ca om și ca artist și să vă mulțumesc vouă, dragi prieteni de la Gazeta Muzicanților,Emil Pnacsek și Ioana Puravet pentru că sunteți mereu alături de noi.

-