DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Mihaela Iordache Farcaș a lansat o piesă nouă!

“Câte păsări codrul are
Le-ntrece o privighetoare“
Da, ați înțeles bine, în cântec este elogiată privighetoarea, și în mod deosebit al ei cântec duios.
Bunăoară poporul zicea că „Privighetoarea nu-i frumoasă, dar cântecul îi este din Rai”.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Remarcată și iubită pentru vocea sa frumoasă, trilurile spontane şi creative, pasărea din care poeții au făcut simbolul iubirii ne arată într-un mod profund sentimentele care apar în noi, precum şi legătura intimă şi neaşteptată dintre moarte şi iubire.
Aceasta este tema celui mai nou cântec al interpretei Mihaela Iordache Farcaș, solist în cadrul Ansamblului Folcloric Profesionist “Busuiocul” din Bacău.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

“Dumnezeu mă iubește, mi-a dat în cale oameni cu inimă bună, care mi-au fost alături și m-au ajutat pe drumul cântecului. “

Vreau să amintesc aici în acest articol pe unul dintre cei care m-au învățat tainele cântecului popular, domnul profesor Ion Olteanu, cel care m-a îndrumat cu dragoste către muzica populară și cel care a cules cu mulți ani în urmă acest cântec frumos.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

“Câte păsări codrul are” a fost înfrumusețat și orchestrat de maestrul Vitalie Dorin și Orchestra “Rapsozii Moldovei” din Chișinău.
Videoclipul a fost realizat de Media Tab Photography. Mihai Tăbăcaru, mulțumesc pentru dăruiere , deschidere și încredere.
Mulțumiri alese aduc tuturor celor care au participat la filmările videoclipului: Năsturașilor mei dragi, Ansamblul “Năsturașii” din comuna Nicolae Bălcescu, Ansamblul Folcloric Ecoul din Vale și doamnei primar Cristina Pal din comuna Faraoani, Delia Pătrașcu și Ansamblul Roua Precistei din comuna Filipești.
Sper din suflet ca roadele muncii noastre să vă aducă o stare frumoasă, să vă transmită bucuria noastră, celor care am participat la acest proiect.”, a transmis Mihaela Iordache Farcaș

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților
-