DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Am crescut cu muzica populară în familia mea și între muzică și familie este o legătură de care eu mă bucur.

GM: Bine te-am găsit, dragă Claudia! Povestește-ne puțin despre locul tău natal, Craiova și ce impact a avut acesta în cariera ta.

Claudia Ghitulescu: M-am născut în Craiova și sunt mândră că sunt Olteancă pentru că este o zonă frumoasă și muzica oltenească este foarte iubită.

GM: Cum a luat naștere „aventura” ta cu muzica?

Claudia Ghitulescu: Iubesc muzică populară de când mă știu părinții mei m-au crescut ascultând muzica populară zi de zi și prima “aventură” cu muzica populară a fost când verișoara mea Mariana Ionescu Capitanescu m-a ascultat cântând și m-a îndrumat să merg la școala populară de muzică din Craiova.

GM: Care este primul tău cântec înregistrat?

Claudia Ghitulescu: Primul meu cântec înregitrat a fost un cântec de dragoste întegistrat cu Ansamblul Maria Tănase.

GM: Mai ții minte cum te-ai simțit când ai auzit prima dată la radio un cântec de-al tău?

Claudia Ghitulescu: Când am auzit la radio primul meu cântec am zis că am o mare realizare fără să conștietizez că e drum lung până la succes, m-am bucurat enorm.

GM: Ce rol joacă familia în cariera ta muzicală?

Claudia Ghitulescu: Am crescut cu muzica populară în familia mea și între muzică și familie este o legătură de care eu mă bucur.

GM: Cine câștigă în inima ta, muzica etno sau cea populară?

Claudia Ghitulescu: Am început să cant muzica Populară și apoi a apărut o modă cu muzică etno și m-am bucurat de acea perioada am compus cântece foarte frumoase cu ritm etno iar în inima mea au loc ambele genuri pentru că am făcut inregistrari noi cu muzica populară dar intenționez să fac și muzică etno curând.

GM: Ce planuri ai pentru viitor pe plan profesional?

Claudia Ghitulescu: Vreau să compun cântece frumoase !

GM: Un mesaj pentru cititori!

Claudia Ghitulescu: Dragii mei nu uitați muzica este alinarea sufletului ! Vă iubesc și vă mulțumesc pentru atenția acordată ! Numai bine

Galerie Foto:

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here