DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Melodia o dedic tuturor celor care mă îndrăgesc și celor care își mai aduc aminte de vremurile când se mergea la coasă

Bine te-am regăsit, dragă Mihaela! Astăzi vom vorbi puțin despre piesa Mă duc cu badea la coasă. Spune-ne cum a luat naștere piesa.

Bună, Ioana! Ma bucur și eu că ne-am reîntâlnit. Ce pot să spun despre piesa “Mă duc cu badea la coasă” este faptul că mi-a fost foarte dragă încă de la început.

Mihaela Herman Ban- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Linia melodică a fost făcută inițial de domnul Liviu Buțiu și pentru prima oară am înregistrat-o la un studio în Beiuș prin anul 2007 dacă nu mă înșel, sub îndrumarea domnului profesor Florin Mariș-Hinsu. În anul 2014 am decis sa o înregistrez din nou pentru ca e una dintre piesele mele preferate, iar vocea mea s-a mai schimbat pe parcurs.

De data aceasta am colaborat cu domnul Horia Boncuț, Ionuț Mateș și Cornel de la Chișcău. Practic am modificat foarte puțin și linia melodică, dar cel mai important pentru mine a fost faptul că am reușit să scot în evidență și vocea. Versurile piesei au fost create de o doamnă deosebită, pe care Dumnezeu mi-a scos-o în cale la vremea aceea și este vorba de doamna Anca Banda. Am avut o colaborare foarte frumoasa cu dânsa și a fost un real ajutor pentru mine la începuturile mele, pe această cale țin să-i și mulțumesc.

Mihaela Herman Ban alături de formație- Gazeta Muzicanților

Cui dedici această melodie?

Melodia o dedic tuturor celor care mă îndrăgesc și celor care își mai aduc aminte de vremurile când se mergea la coasă.

Cum îmbii cariera de artist cu viața de zi cu zi?

În urmă cu 2 ani și 8 luni am devenit mămică, lucru care a schimbat oarecum și prioritățile mele. Am avut și o perioadă în care nu am mai cântat deloc. Din iunie 2018 am început o colaborare cu doi băieți din Chișineu-Criș, George Birta (saxofon) și Jivan Andrei (orgă), iar de curând mai colaborez cu Mihai Pavel (armonică). Participăm împreună la diferite evenimente unde suntem solicitați și muncim în continuare pentru a deveni mai buni și pentru a ne crea un repertoriu cât mai diversificat și plăcut publicului. Momentan sunt acasă cu băiețelul meu, astfel că m-e mai ușor să mă ocup și de partea muzicală.

Mihaela Herman Ban alături de formație- Gazeta Muzicanților

Ce planuri ai pentru restul verii?

Ce pot să vă spun despre planurile mele este faptul că îmi doresc să aduc ceva nou în fața celor care ne urmăresc și cu siguranță veți fi primii care o să aflați despre ce este vorba la momentul respectiv.

Mihaela Herman Ban- Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cititori!

Dragi cititori ai Gazetei Muzicanților, vă doresc să fiți sănătoși și să vă păstrați mereu sufletul tânăr, iar muzica să fie parte din viața dumneavoastră! Vă îmbrățișez cu drag! Mihaela Herman Ban

-