DISTRIBUIȚI

Noua conducere și întreaga echipă Amiral vă garantează evenimente de calitate cu multă eleganță și stil

Bună ziua și bun găsit, domnule Dorin Pop! Din informațiile apărute oficial sunteți noul manager al salonului de evenimente No Name de pe ștrandul Neptun, dar am înțeles că s-au făcut schimbări majore, am dori să ne răspundeți la câteva întrebări.

DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Bună ziua.

Ce schimbări s-au efectuat?


DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Am schimbat imaginea sălii și am venit cu un aer proaspăt, pe nuanțe fine pentru a se potrivi cu orice tip de eveniment.

De ce amiral Events and style?

DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD:
Numele sălii Amiral events & style este inspirat din visul nepotului meu, Pușcăș Mihai, care a reușit să conducă cele trei săli din Cluj și să organizeze cele mai reușite evenimente din acel oraș.

Cu cine vine nou noua conducere și ce planuri de viitor aveți?


DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Noua conducere și întreaga echipă Amiral vă garantează evenimente de calitate cu multă eleganță și stil, mai ales pentru că deținem propria bucătărie cu produse proaspete măestrite cu mare atenție de bucătar chef Alex Varga.

Ce capacitate au sălile dumneavoastră?


DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Amiral events & style Arad deține două săli, sala mică având capacitate maximă de 100 de persoane, iar sala mare a fost gândită pentru un număr de locuri ce începe de la 150 și poate fi extinsă până la 400 de locuri, și se adresează oricărui tip de eveniment, nuntă, botez, majorat, banchet, petreceri private, conferințe, etc.

Ce gen de evenimente puteți găzduiți în săli?


DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Pe lângă toate acestea, sala de evenimente Amiral events & style vă pune la dispoziție cele mai bune servicii specifice, cum ar fi: decorațiuni, aranjamente florare, servicii foto video, cocktail bar, candy bar și bufet de fructe, gheață carbonică și artificii, oglindă magică și multe altele.

Unde vă pot contacta cei interesați de evenimente?


DORIN POP- MANAGER AMIRAL EVENTS & STYLE – ARAD: Întrebări și rezervări la numărul de telefon, 0722384960, Pop Dorin general manager sau facebook, Amiral events & style- Salon evenimente Arad.

GALERIE FOTO CU NOUA SALA AMIRAL EVENTS & STYLE:

-