DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Anamaria Pop, o îndrăgită solistă de muzică populară din judeţul Maramureş a decedat duminică, 18 august, într-un accident de circulaţie produs pe raza localităţii Cicârlău, judeţul Maramureş.

Aceasta a fost resuscitată de către medicii veniţi la faţa locului, dar din păcate nu a răspuns manevrelor.

Anamaria Pop se afla la volanul unui autoturism marca VW, când a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost proiectată într-un şanţ de pe marginea drumului.

Potrivit martorilor, la faţa locului nu există urme de frânare, cel mai probabil artista adormind la volan.   „Primele informaţii au relevat că o femeie care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.  

Cântăreaţa de muzică populară se afla în maşina mai cu o persoană, aceasta fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.   „La faţa locului s-a acţionat cu două echipaje, unul de descarcerare şi unul de stingere, precum şi cu un echipaj SMURD, Terapie Intensivă Mobilă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.   

Anamaria Pop a împlinit în urmă cu câteva zile vârsta de 36 de ani. Solista de muzică populară era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş.

Aceasta era văduvă şi mamă a doi băieţi.    Vestea morţii ei i-a şocat pe colegii de breaslă   Faptul că Anamaria Pop a decedat într-un accident de circulaţie a fost de neînţeles pentru colegii ei de breaslă.

Mulţi o aşteptau în această seară să cânte împreună la Zilele oraşului Baia Sprie.  

„Sincere condoleanţe familiei. Noi o aşteptam să cântăm împreună în această seară. Dumnezeu să o odihnească în pace. Nu ne vine să credem”, a scris Ionică Ardeleanu pe pagina de Facebook a solistei.

  „Ana te-am văzut aseară, ai facut cumpărături pentru copilaşii tăi, şi azi să primesc vestea cumplită că tu nu mai eşti printre noi. Nu pot să cred. Dumnezeu să te aşeze în ceata îngerilor!”, a mai adăugat Mariana Pop. 

Dumnezeu să o odihnească!

sursa: mediafax

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here