DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Această melodie a luat naștere datorită faptului că mi-am dorit întotdeauna să cânt despre dragoste, fie ea împărtășită sau nu

Bine te-am regăsit, draga noastră Mălina! Tocmai ai lansat o piesă nouă, Era cerul plin de stele. Spune-ne cum a luat naștere această piesă.

Bine v-am regăsit! Această melodie a luat naștere datorită faptului că mi-am dorit întotdeauna să cânt despre dragoste, fie ea împărtășită sau nu. Cred că e cel mai frumos din lume să cântăm din dragoste și pentru dragoste, iar acest cântec descrie foarte bine acest sentiment unic cu toată frumusețea, bucuria, tristețea, dorul pe care le aduce odată cu el.

Mălina Pop – Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru text și linia melodică?

Linia melodică este compusă de domnul Gavrilă Danciu, iar textul este cules din popor și reinterpretat de mama mea, Cristina Pop.

Mălina Pop – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările și cu cine ai colaborat?

Filmările au avut loc la stațiunea Colibița. Am colaborat cu Emil Pnacsek și echipa sa.

Cui dedici noul cântec?

Acest cântec este, în special, pentru cei care au trăit o poveste de iubire care s-a încheiat, pentru cei care iubesc și sunt iubiți, pentru toți îndrăgostiții.

Mălina Pop – Gazeta Muzicanților

Cum îmbini cariera de artist cu viața de zi cu zi, mai ales vara, atunci când prietenii tăi sunt în vacanțe?

Pentru mine ceea ce fac cu drag nu reprezintă un efort, iar faptul că e vara și e vacanță nu mă influențează negativ. Eu iubesc să cânt și îmi asum atât părțile bune cât și cele mai puțin bune. Prietenii mă înțeleg și se mulează după programul meu, restul vine de la sine.

Un mesaj cititorilor!

Îi îndemn pe toți cititorii să asculte acest cântec deoarece este unul foarte profund și special și le mulțumesc celor care mă ascultă și mă susțin. Stați pe aproape, surprizele nu se termină aici!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here