DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Sunt tare fericită pentru că Dumnezeu mi-a împlinit visul și am devenit MAMĂ!

Bine te-am regăsit, draga noastră Ionela! Ne reîntâlnim după unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ta, botezul primului copil! În primul rând, spune-ne cum te simți ca proaspătă mămică.

Bună ziua, dragii mei! Bine v-am regăsit! Sunt tare fericită pentru că Dumnezeu mi-a împlinit visul și am devenit MAMĂ! E cea mai mare bucurie și realizare a vieții mele! Nimic în lumea asta nu te poate împlini pe deplin până nu ai un copilaș!

Ionela Pascu alături de Dragoș- Gazeta Muzicanților

Cum au decurs sarcina și nașterea?

Sarcina a decurs foarte bine, după cum ați văzut și voi, am fost la evenimente până aproape de final. Am adus pe lume un copilaș sănătos, cuminte, ce să pot să îmi doresc mai mult!

Codruț Farcaș alături de Dragoș

Spune-ne ce sentimente ai avut atunci când ai aflat că vei fi mămică.

Anul trecut în această perioadă am aflat că sunt însărcinată. Am trăit sentimente pe care nu le pot descrie în cuvinte. Am fost foarte fericiți, nu ne venea să credem mai ales pentru că am așteptat cam 3 ani până ca Dumnezeu să ni-l dea, însă am înțeles ulterior că a venit exact atunci când trebuia.

Ionela Pascu- Gazeta Muzicanților

Cât de mult s-a schimbat viața ta și a soțului tău, Codruț Farcaș, de când ați vedenit părinți?

Este adevărat că ni s-a schimbat puțin viața, dar s-a schimbat în bine. Nu a fost ușor, mai ales la început, a fost puțin greu pentru că nu am avut suficient timp pentru a mă recupera, doar trei săptămâni și am plecat din nou la evenimente pentru că a început sezonul de nunți, dar mulțumim lui Dumnezeu pentru cel mai mare dar al vieții. Ce să zic, abia așteptăm să ajungem acasă la el, și oricât de obosiți am fi, tot avem răbdare și dragoste pentru el.

Ionela Pascu și Codruț Farcaș- Gazeta Muzicanților

Cum i-ați ales numele de Dragoș Codruț?

Numele l-am ales împreună încă din primele luni, când am aflat că este băiat. Ne-a placut mult amândurora.

Dragoș Codrț Farcaș

Cum a decurs creștinarea micuțului? Ați avut mari emoții?

Da, am avut emoții mari, dar totul a decurs exact așa cum ne-am dorit. A fost o petrecere cu invitați destul de mulți, majoritatea colegi de cântec, vă puteți imagina că a fost minunat. Am fost bucuroși să avem alături de noi oameni dragi și prieteni din toate colțurile țării cărora le mulțumim din suflet.

Ionela Pascu alături de Ignat Ramona Ioana
Ionela Pascu alături de Ramona Iliesi-Dragan

Vă mai doriți pe viitor și alți copii?

Încă nu ne-am gândit, poate este prea devreme pentru un răspuns, dar dacă Dumnezeu ni-l va da, cu siguranță îl vom iubii.

Cum se anunță restul verii pentru proaspăta familie de 3?

Avem deja cea mai frumoasă vară, zic eu, o vară plină de dragoste cu Dragoș lângă noi, plus evenimente multe, mulțumim lui Dumnezeu pentru tot!

Ionela Pascu și Andreea Mantea

Un mesaj cititorilor!

Să fiți sănătoși, să ne auzim numai de bine! Vă pup!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here