DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

,,Nașa e a doua mama” este prima melodie pe care am creat-o eu, de atunci mi-am dat seama că pot să fac acest lucru

Bine te-am regăsit, draga noastră Gabriela! De curând ai lansat o nouă piesă, dedicată nașei tale, celebra interpretă de muzică populară, Margareta Clipa! Spune-ne cum a luat naștere această piesă și de cât timp o coci.

Bine v-am regăsit! ,,Nașa e a doua mama” este prima melodie pe care am creat-o eu, de atunci mi-am dat seama că pot să fac acest lucru. Sentimentele pentru acest om minunat m-au făcut să creez acest cântec și de atunci și altele.

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților
Gabriela Comăneci și Margareta Clipa- Gazeta Muzicanților

Cât timp ți-a luat să scrii versurile și să creezi muzica pentru cântec?

Nu m-am gândit prea mult…a venit pur și simplu atât linia melodică cât și versurile, în timp ce plimbam fetița prin curte. Am scris-o repede pe note și am sunat-o cu emoție pe nașa.

Gabriela Comăneci și Margareta Clipa- Gazeta Muzicanților

Ce reacție a avut Margareta Clipa la auzirea piesei?

Reactia a fost una pozitivă cu îndrumarea de a o înregistra și așa am scos-o la lumină. Cel care a orchestrat-o și a înfrumusețat-o a fost Edgar Ștefănet căruia îi mulțumesc, de asemenea si orchestrei ,,Fluieraș” din Chișinău.

Gabriela Comăneci și Margareta Clipa- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările pentru videoclip și cu ce ansamblu ai colaborat?

Filmările au avut loc într-o frumoasa zonă din Bucovina, La Roată din Gura Humorului. Am colaborat cu Ansamblul ,,Ca la noi” din Bacău, maestru coregraf Robert Costrovanu și Mugurașii Agăș.

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

Cât de mult prețuiești sfaturile date de nașa ta și cât de des i le ceri?

,,Că de când m-a cununat

Tare multe m-a-nvațat

Că n-am ani ca să trăiesc

Cât as vrea să-i mulțumesc!”

Așa cum am spus și în cântec, sfaturile de la nașa sunt de neprețuit pentru că este unul dintre oamenii care îmi vor binele și care îmi poartă mult de grijă. O prețuiesc mult! Mă bucur că mi-a scos-o Dumnezeu în cale!

Gabriela Comăneci- Gazeta Muzicanților

Unde te pot auzi cei ce te îndrăgesc în următoarea perioadă?

În următoarea perioadă voi canta moldovenilor și mirilor care ne-au ales să fim partasi la cea mai frumoasă zi din viața lor. Bineînțeles că voi cânta și această melodie mireselor și nașelor din acest sezon.

Un mesaj pentru cititori și pentru finele și nașele de pretutindeni!

Le doresc tuturor nașelor și finelor să păstreze o relație frumoasă pentru toată viața pentru că nașii sunt singurele rude pe care ți le alegi! Toate cele bune tuturor cititorilor ,,Gazeta muzicanților”!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here