DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Prețuiesc publicul iubitor de folclor și îmi doresc să le dăruiesc cântece cu trăire și energie frumoasă, care să aline sufletul, să aducă zâmbete și voie bună!

Bine te-am regăsit, draga noastră Mihaela! De curând ai lansat două piese noi, Busuioc cu flori bătute și Azi îi hram aici în sat. Spune-ne, aceste piese vor face parte de pe vreun album viitor de-al tău?

Ooo, da! Fiecare întâlnire cu publicul îmi aduce bucurie! Prețuiesc publicul iubitor de folclor și îmi doresc să le dăruiesc cântece cu trăire și energie frumoasă, care să aline sufletul, să aducă zâmbete și voie bună!
Începând cu “Dragă Românie” https://youtu.be/u1iJVs919e4 , cântecul patriotic dedicat Centenarului , cele două cântece de joc “Busuioc cu flori bătute” și “Azi îi hram aici în sat” și celelalte cântece ce vor fi aduse ușor, ușor în atenția publicului vor alcătui un viitor album la care se lucrează minuțios și cu multă dragoste!

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Tu ai compus aceste cântece sau ai colaborat cu cineva?

Din punctul meu de vedere, nu poți vorbi de compoziție în folclor, cântecul tradițional este și va fi cules. Și aceste cântece sunt culese și așezate pe hârtie de un om al sufletului meu, Ion Olteanu, rapsod comăneștean, un profesor pe care-l stimez și apreciez cu toată inima.
Peste aceste linii melodice am așezat texte scrise de Mihai Pascar, urmând ca mai apoi să fie înfrumusețate și orchestrate de maestrul dirijor Vitalie Dorin și Orchestra “Rapsozii Moldovei” din Chișinău.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările pentru videoclipuri?

În colaborare cu această frumoasă orchestră am realizat în Chișinău două clipuri de prezentare la ultimele două cântece lansate la începutul lunii iulie. Se lucrează intens la videoclipul celei mai noi piese, care sper să fie o surpriză cât mai frumoasă.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Unde te pot auzi cei ce te îndrăgesc în următoarea perioadă?

Acum sunt prinsă într-o succesiune de spectacole împreună cu Ansamblul Profesionist Busuiocul, dar și plină de evenimente private unde cunosc oameni frumoși, dornici de voie bună.
Vă aștept cu mult drag pe canalul meu de Youtube și pe pagina de artist 👇

https://www.youtube.com/channel/UCDlS4zIKDn0IwFcB_57JzSg

https://www.facebook.com/mihaelaiordachebacau/

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Un mesaj pentru cititori!

Zile frumoase vă doresc tuturor, fie ca iubirea, zâmbetul și buna dispoziție să vă însoțească mereu!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here