DISTRIBUIȚI

Din refren deja reiese că este vorba despre o melodie de străinătate, refrenul de fapt fiind punctul de pornire de la care s-a început crearea acestei melodii

Bine v-am regăsit, dragii noștrii Sânziana și Cătălin. Vara aceasta este una plină pentru voi. Pe lângă evenimentele la care veți cânta, veți bucura ascultătorii cu noi piese. Spuneți-ne despre ce e vorba.

Bine v-am regăsit si noi, dragi prieteni. Într-adevăr, avem o vară plină de evenimente , cu nunți, botezuri, concerte la care participăm cu mare drag, iar pe lângă acestea căutăm să aducem în fața celor care ne apreciază si ne ascultă melodii noi, proiecte noi la care muncim cu mare drag si în care punem multă dragoste.

Anul acesta am lansat deja 4 melodii noi, “Ești viața mea”, “Io-s nevasta jucăușă”, “Sufletul din mine” (duet alături de binecunoscutul artist Ghiță Munteanu) și “E mare petrecere”.

Sânziana Toader Ardelean – Gazeta Muzicanților

Cum se numește noua piesă și când va avea loc lansarea?

Următoarea melodie vrem să o lansăm pe data de 15 august, de Sfântă Mărie, melodie ce se numeste”Fă-mă Doamne-o rândunea”, refrenul melodiei fiind următorul:
“Fă-mă Doamne-o rândunea
Să mă duc în țara mea
Fă-mă Doamne pui de cuc
În țara mea să mă duc”.

Sânziana Toader Ardelean – Gazeta Muzicanților

Care este tema noii melodii?

Din refren deja reiese că este vorba despre o melodie de străinătate, refrenul de fapt fiind punctul de pornire de la care s-a început crearea acestei melodii. Textul este în mare parte dintr-o culegere veche de folclor din Transilvania, iar linia melodică este compusă de soțul meu.

Această melodie o avem în proiect de aproape 2 ani, ținem să amintim si pe cei care au participat alături de noi la realizarea acestui proiect si să le multumim pe-această cale: înregistrările le-am facut la studioul prietenului nostru Dani Hațegan, la vioară și la saxofon am lucrat cu băieții noștri din formație, Alex Sferlea și Andrei Dunca, la taragot îl avem pe Petrică Popa, iar videoclipul a fost realizat de Fotomistic Oradea.

Sânziana Toader Ardelean și Cătălin Ardelean, alături de formația lor – Gazeta Muzicanților

Cui dedicați noul cântec?

Această melodie dorim să o dedicăm tuturor celor plecați printre străini, vrem să vă spunem că în aprilie am cântat în Spania, lângă Madrid, la Restaurantul La Pared din localitatea Torres de la Alameda, unde am întâlnit oameni deosebiți și unde s-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi și domnul Florin Bacoci si doamna Mia, patronii acestui restaurant minunat “La Pared”, cărora le dedicăm din suflet această melodie.

Unde vă pot găsi cei ce vă apreciază activitatea artistică?

Vrem să vă amintim că ne puteti urmări activitatea pe pagina noastră oficială și pe canalul de YouTube, pe care le puteți găsii mai jos 👇

https://www.facebook.com/SanzianaSiCatalinArdelean/

https://www.youtube.com/channel/UCjFkmSddPRawcakHqkcJASQ

Un mesaj pentru cititori!

Tuturor celor care ne îndrăgesc și ne apreciază pentru tot ceea ce facem noi pe plan artistic le dorim ca Bunul Dumnezeu să-i ocrotească, să le dea multă sănătate și tot ceea ce își doresc alături de cei dragi!

https://www.youtube.com/watch?v=CbTijEeBk5o&feature=share&fbclid=IwAR3qUde-ZRNpzMW-6PkhyN7UQz4zOG3O_WGsqYoL3J2LhP8KevMnj8DO7Ec
-