DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cântecul “Măi, neicuță, câteodată” a luat naștere laolaltă cu alte 14, pe care mi-am dorit să le imprim la Chișinău, în acompaniamentul Orchestrei Lăutarii

Bine te-am regăsit, draga noastră Maria! Recent ai lansat o nouă piesă frumoasă, Măi, neicuță, câteodată. Spune-ne cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Vă salut din nou, cu drag, pe voi si pe toți cei care urmăresc activitatea Gazetei Muzicanților! Cântecul “Măi, neicuță, câteodată” a luat naștere laolaltă cu alte 14, pe care mi-am dorit să le imprim la Chișinău, în acompaniamentul Orchestrei Lăutarii, fiind un vis pe care îl am de când am cântat prima oară cu această orchestră, de prin 2008. Este un cântec de dragoste, în care povestea spune despre cum în cupluri, după mici neînțelegeri și certuri, împăcarea e foarte dulce. Desigur, cu condiția ca în cuplu să existe o dragoste sinceră. Nu m-am gândit eu la ideea asta, ci Irina Alboiu, prietena mea care scrie poezie și deasemeni și versuri populare. Ea mi-a propus acest text, mie mi-a plăcut și i-am cerut lui Adrian Luca, un violonist cu care mă cunosc de când am început să cânt, să-i facă o melodie adecvată. A ieșit o sârbă tonică, veselă, cu o energie bună, zic eu. 

Maria Beatrice Băndoiu – Gazeta Muzicanților

Unde au avut loc filmările videoclipului?

Am filmat clipul într-un lan de grâu, cu un superb apus în spate, ceea ce mi-a oferit niște jocuri de lumină frumoase. Îmi doream de mult să filmez în grâu și cred că îi dă un aer foarte natural și plăcut acestui clip. Undeva în județul Gorj s-au petrecut filmările și în mare viteză pentru că soarele se grăbea să apună. Mie îmi place mult cum a ieșit, mai ales că am ales să port un costum roșu superb, care arată foarte bine în contrast cu galbenul grâului. 

Maria Beatrice Băndoiu – Gazeta Muzicanților

Cui dedici noul cântec?

Îl dedic tuturor oamenilor care se iubesc sincer și care trec și prin momentele mai tensionate cu îngăduință și cu tandrețe. 

Piesa are un succes grozav printre ascultători. Care crezi că este rețeta unui cântec de succes?

Nu știu dacă există o rețetă. Există varianta unui cântec foarte promovat, care ajunge în felul ăsta foarte cunoscut, dar nu e cazul de față. Sau se întâmplă ca mulți oameni să se regăsească într-o poveste spusă de un cântec și să își dorească să-l mai audă. Cred ca asta este explicația în situația acestui cântec. 

Maria Beatrice Băndoiu – Gazeta Muzicanților

Unde te pot vedea cei ce te îngrăgesc în următoarea perioadă?

Pentru perioada următoare nu am foarte multe evenimente publice programate. Pe 6 septembrie voi cânta într-un spectacol la Târgoviște, dar toate informațiile vor fi găsite pe conturile mele de Facebook și Instagram. 

https://www.facebook.com/beatricebandoiu/

https://www.instagram.com/bandoiubeatrice/?hl=en

Un mesaj pentru cititori!

Le mulțumesc pentru interesul constant față de artiștii români și pentru mesjale de felicitare și încurajare! Deasemenea, le doresc să le fie bine în fiecare clipă!

Videoclipul piesei poate fi urmărit aici 👇

https://www.youtube.com/watch?v=tSkdMmKF8qc

Maria Beatrice Băndoiu – Gazeta Muzicanților
-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here