DISTRIBUIȚI
_____________________________________________________

Cântecul fiind de nuntă, mi-am dorit să respect tradițiile băcăuane pe care le veți vedea curând în videoclip, care sper să bucure și să surprindă publicul

Bine te-am regăsit, draga noastră Mădălina! Luna aceasta începe în forță, cu lansarea unei noi piese. Spune-ne cum se numește și când are loc lansarea.

Bună ziua, draga mea Ioana, bine te-am regăsit! Mă bucur nespus de mult că am ocazia de a povesti câteva secvențe despre următorul meu cântec și videoclip intitulat “Cântați lăutari, cântați cu mine”.

Ziua de 1 iulie a fost binecuvântata de Bunul Dumnezeu cu mult soare, joc și voie bună unde am avut lângă mine cele mai importante persoane din viața mea, părinți, rude, prieteni buni și cunoșțințe care mi-au fost alături și îmi sunt alături în continuare în evoluția mea artistică. Doresc să le mulțumesc din suflet acestor oameni care s-au dedicat foarte mult ca totul să fie ca la carte.

Lansarea noii piese va avea loc în următoarele săptămâni.

Unde au avut loc filmările?

Locul unde am filmat a fost în satul Pădureni, comuna Izvorul Berheciului, Bacău, un loc foarte retras de oraș, însă simt nevoia de a spune mai multe despre casă la care am filmat o parte din cadre, o casă impecabil de curată, bătrânească, simplă, însă numai când îi pășeai pragul emana atâta dragoste pentru folclor, părinți și satul copilăriei. Pur și simplu m-am bucurat atât de tare de aceste simplități cum ar fi lada de zestre, chiar și locul unde era sobă veche, iar lângă ea un pat cu multe covoare și așternuturi, însă deasupra patului erau icoane vechi, parcă la un moment dat simțeai din anumite colțuri ale casei că te privesc. Un sentiment minunat, m-am bucurat până și de mirosul lemnului de lângă cerdac, dar de oameni numai spun ei sfințesc locul. Cântecul fiind de nuntă, mi-am dorit să respect tradițiile băcăuane pe care le veți vedea curând în videoclip, care sper să bucure și să surprindă publicul.

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Cu cine ai colaborat pentru versuri și linie melodică?

Am colaborat pe partea linii melodice cu un foarte bun instrumentist, un om care cunoaște jocurile noastre din Bacău (hore, coraghesti, țărănești) Domnul Gogan Costel, căruia îi mulțumesc pe această cale pentru dăruirea și respectul pentru rădăcinile saleși nu îl ultimul rând pentru cântecele pe care mi le-a creat. Orchestrația și aranjamentul îi aparțin domnului Dirijor Ion Dascăl, Orchestra Mugurel din Chișinău, cărora le mulțumesc din toată inima mea pentru sprijin!

Textul pe care îl veți auzi în cântec este creat de doamna Mariana Honceru, un om deosebit ce așterne versuri deosebite pentru majoritatea artiștilor din România.

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Unde te pot vedea și auzi spectatorii în următoarea perioadă?

Spectatorii mă vor putea auzi în continuare pe canalul meu de Youtube și pe pagina mea oficială Mădălina Petrache.

https://www.youtube.com/channel/UCV7MDZjAhA5_aVMtpsrVV_Q

https://www.facebook.com/madapetrache27instagram/

Mă bucur enorm de mult când munca și dragostea pentru folclor îmi sunt apreciate, iar asta doar datorită Lui Dumnezeu și oamenilor ce țin la mine.

Mădălina Petrache- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Vă mulțumesc din suflet oameni dragi, toate gândurile bune de la mine, iar Dumnezeu să vă binecuvânteze cu tot ce este mai frumos!

-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here