DISTRIBUIȚI
-
_____________________________________________________

“Azi îi hram aici în sat” și “Zi-i scripcare, pe-ntrecute” sunt cântece de joc pentru iubitorii de folclor

Bine te-am regăsit, dragă Mihaela! Vara aceasta este una fructuoasă pentru tine din punct de vedere muzical. Spune-ne ce surprize ne pregătești.

Zile pline, realizări frumoase!
După emoțiile trăite în cadrul Festivalului “Ion Drăgoi”, ce a avut loc săptămâna trecută, un regal de tradiții și cântece populare, organizat de Televiziunea Română și Ansamblul Profesionist Busuiocul din Bacău, director Petre Vlase, ansamblul în care activez cu drag, vin în fața publicului cu cântece noi!

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Când are loc lansarea noilor piese?

Astăzi, 5 iulie, are loc lansarea a două cântece: unul se va lansa la 12 la prânz și cel de-al doilea la 21 seara. Vă invit până atunci să dați Subscribe la canalul meu de Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCDlS4zIKDn0IwFcB_57JzSg

Ce ne poți spune despre cele două cântece?

“Azi îi hram aici în sat” și “Zi-i scripcare, pe-ntrecute” sunt cântece de joc pentru iubitorii de folclor, ce vin cu clipuri filmate alături de Orchestra “Rapsozii Moldovei” din Chișinău, dirijor Vitalie Dorin.

Ce alte surprize ne mai pregătești?

În pregătiri și filmări suntem și acum, pentru că lucrăm la un videoclip frumos, al unui cântec duios, ce sper că se va bucura de mult succes și cu ajutorul lui Dumnezeu, ne dorim să-l aducem în atenția publicului până la sfârșitul lunii august.

Mihaela Iordache Farcaș- Gazeta Muzicanților

Un mesaj cititorilor!

Tuturor vă doresc o vară fructuoasă, cu realizări și bucurii!

Mai jos puteți urmări o parte din contribuția mea în cadrul Festivalului “Ion Drăgoi”, ediția a XXVII-a, acompaniază Orchestra AFP “Busuiocul” Bacău, condusă de maestrul Mihai Gherghelaș.

-